Ana sayfa Dizi Haberleri Hoşçakal Hekimoğlu! Dizinin 13.bölümünde şoke eden gelişme!

Hoşçakal Hekimoğlu! Dizinin 13.bölümünde şoke eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşaları buluşan Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünde şoke eden bir geyişme yaşanacak. Vahap ile Ateş arasında yaşanan büyük kavga adeta savaşa dönüşüyor. Ateş Hekimoğlu herkesin içinde Vahap beyi rezil ediyor. Bunun sonuçları neler olacak merakla bekleniyor.

Bir şok ise Damla Colbay’ın canlandırdığı Zeynep karakterinden gelecek, “Birini kovmanıza gerek yok, ben istifa ediyorum. Hoşçakal Hekimoğlu” diyerek herkesi şoke edecek. Güven Kırıç’ın Vahap olarak diziye katılması ile yeniden hareketlenen ve izleyicileri daha da çok meraklandıran Hekimoğlu dizisi, 13.bölümü ile 24 Mart Salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Hekimoğlu ve ekibi, sınıfta bayılan bir gencin hastalığını teşhis etmek için çalışıyor! Gencin annesi yüzünden çalışmalar aksasa da Ateş Hekimoğlu, ekibi ile birlikte görevlerini yerine getiriyorlar. Gencin, atakları arttıkça annesi ciddiyetin farkına varıyor ve Hekimoğlu’nun önünden çekiliyor.

Bu sırada Hekimoğlu ve Vahap arasındaki savaş gittikçe kızışıyor. Bir ödül töreninde Vahap Bey’in uyguladığı ilaç kurnazlığını deşifre ederek belki de sonunu hazırlıyor. Zeynep ise, Hekimoğlu’ndan ekipten birisini kovamaması için kendisini feda ediyor ve istifa edeceğini açıklıyor.