Ana sayfa Dizi Haberleri Payitaht Abdülhamid’de izleyicileri tedirgin eden gelişme!

Payitaht Abdülhamid’de izleyicileri tedirgin eden gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in çekimlerine 2 hafta ara verildi. Ancak elde 4 bölüm stok olduğu belirtiliyor. Zaten TRT’den yapılan açıklamada da çekimlere verilen arada dizilerin yeni bölümleri yayınlanacağı, stokların yeterli olduğu belirtilmişti.

Dizinin 113. bölümü 20 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. İzleyiciler yine heyecan dolu anlara tanıklık etti. Gelecek hafta da önemli gelişmeler yaşanacağına dair bilgiler 114.bölüm fragmanı ile verildi. Ancak dizinin fanatiklerini rahatsız eden bir gelişme yaşandı.

Payitaht Abdülhamid'de izleyicileri tedirgin eden gelişme! 7

Hakan Boyav’ın canlandırdığı Mahmut Paşa’nın öldüğü söylendi. İzleyiciler ise bu duruma inanmak istemiyor. Boyav’ın yapımdan ayrılmaması için sosyal medyada birçok yorum yapıldı.

İzleyiciler, “Mahmut Paşa dizinin neşesi, giderse dizinin tadı kalmaz” diyor. Boyav’ın canlandırdığı karaktere bir şey olmamasını dileyen Payitaht Abdülhamid hayranları, son haftalarda hareketli bölümlerin yer aldığı dizinin bu temposundan da oldukça memnun.