Ana sayfa Müzik İbo Show programında Linet fırtına estirdi!

İbo Show programında Linet fırtına estirdi!

tarafından ker_def

Ünlü sanatçı Linet, önceki akşam katıldığı İbo Show’da adeta fırtına estirdi. Okan Bayülgen, Saba Tümer ve Coşkun Sabah’la birlikte İbo Show’a katılarak söylediği şarkılarla herkesi kendine hayran bırakan Linet twitter’da da #Linet hastag’iyle Tükiye gündeminde 3. Sıraya kadar yükseldi.

İbrahim Tatlıses ‘Sen ne yaptın öyle Canavar? Tizlere çıkıp name yapmak çok zor. Nameyi nasıl oturtuyor dengeyi kaçırmadan helal olsun’ derken Coşkun Sabah’ta; ‘Bu nasıl okumak böyle, akıllara zarar’ dedi. Saba Tümer ise; ‘Maşallah maşallah maşallah… Ağzım açık kaldı yaa…’ şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses’in Linet’e; ‘Konserler nasıl gidiyor?’ diye espirili sorusuna aynı üslüpla; ‘ooo her gün konser veriyoruz. Konserler dolup taşıyor’ deyince Okan Bayülgen; ‘aaa karantina’da nerde çıkıyorsan söyle de, polise bastıralım’ demesiyle tüm izleyiciler kahkahaya boğuldu.

Tatlıses’in ‘Sesinin güzel olduğunu ne zaman anladılar, ne zaman sahneye çıktın ilk?’ diye sormasıyla Linet; ‘3 yaşında anaokulunda şarkı söylettiler, 5 yaşında da sahnede şarkı söylüyordum. Annem şarkıcı olduğu için ilk o çıkardı sahneye’ diye yanıt verdi.