Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Büyükak, Aslı Bekiroğlu’na Range Rover sözü verdi ama alamadı!

İbrahim Büyükak, Aslı Bekiroğlu’na Range Rover sözü verdi ama alamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisinde iyi bir çıkış yaptıktan sonra, yaz ekranında yeni rolü ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyoruz.

Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk olan ünlü oyuncu Bekiroğlu, sokakta rahat gezememek gibi bir durum olmadığını ama iki-üç fotoğraf da çektirdiğini ifade etti.

Bekiroğlu’nun annesi ile aynı evde yaşadığı da programda ortaya çıktı ve annesi ile birlikte yaşamaktan da keyif duyduğunu belirtti.

Dizinin ismine de kafanın takıldığını belirten Bekiroğlu, “Başındaki Benim niye var?” şeklindeki eleştirilere kendisinin de katıldığını ifade etti.

Bekiroğlu, “Neden ‘Tatlı Yalanım’değil. Aynısını dedim, bin kere dedim” diyerek isim konusunda eleştirisi olduğuna değindi.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile birlikte Yol Arkadaşım filminde rol aldığını belirten oyuncu, filmin gişesini önce 5 milyon olarak söyledi.Ancak 2 milyon gişe yaptığı hatırlatılınca da “5 milyon yaptı. 2 milyon mu yaptı… Doğru, hayalimde 5 milyon” diye konuştu.

Aslı Bekiroğlu aklında neden böyle kaldığını ise İbrahim Büyükak ile girdikleri söze dayanarak açıkladı.

Bekiroğlu, “Çünkü 5 milyon yapsaydı İbrahim bana Range Rover alacaktı. 5 milyon benim hayalimdeki idi. Bir anlaşmamız vardı, olmadı” dedi.

Videodan programı izleyebilirsiniz: