Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu sosyal medyadaki haterlarına laf attı; Sana ne ya?

Aslı Bekiroğlu sosyal medyadaki haterlarına laf attı; Sana ne ya?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Suna karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Jet Sosyete dizisinde iyi bir çıkış yaptıktan sonra, yaz ekranında yeni rolü ile izleyicilerle buluşmaya devam ediyoruz.

Youtube’da yayınlanan Zeynep Ocak’ın sunduğu “Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler” programına konuk olan ünlü oyuncu Bekiroğlu, konservatuvarda müzik bölümünü bitiren oyuncu, aynı zamanda Arp sanatçısı.

Bekiroğlu, artık arp çalmadığını belirtirken sosyal medya üzerinden ünlü olan ve dizilerde boy gösteren kişilerle ilgili yapılan eleştiriler konusunda fikrini açıkladı.

Aslı Bekiroğlu, “Bence illaha okumaya gerek yok. Okuyanlara da saygım sonsuz.Ama ben de kendi yolumu çizip bir şekilde istediğim şeyi elde etmişim ve o eğitimi almadan bile bir yerlere gelebilmişim. Buna da bir saygı göstermeleri lazım” diye konuştu.

Aslı Bekiroğlu, bu konuya çok sinir olduğunu ve görünce de sinirlendiğini anlattı. Şarkıcı olmak istediğini de anlatan oyuncu, erkek arkadaşı Can Koçkan’dan bahsetti ve onunla birlikte müzik konusunda bir şeyler yapmayı planladıklarını söyledi.

Sosyal medyada olumsuz yorumlar ya da kıskançlık ifadeleri yayanlar için kullanılan ‘hater’ konusunda da sorulan soruya yanıt veren ünlü oyuncu, bu tür kişileri hiç ciddiye almadığından bahsetti.

Sosyal medyadan kendisine yapılan telkinlere de hiç aldırmadığını belirten Bekiroğlu, “Hiç, sıfır, umurumda değil.Şuraları şöyle oynasan diyorlar. Sana ne ya” şeklinde konuştu.

Videodan programı izleyebilirsiniz: