Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol – Demet Özdemir olayı bitti, yeni gözde ise Engin Öztürk – Demet Özdemir!

İbrahim Çelikkol – Demet Özdemir olayı bitti, yeni gözde ise Engin Öztürk – Demet Özdemir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Doğduğun Ev Kaderindir’de uzun süredir devam eden İbrahim Çelikkol – Demet Özdemir partnerliği, hikayenin geldiği noktaya bakılarak artık bitti. Şimdi dizide yeni bir dizi çifti var… Mehdi ve Zeynep arasında ipler koptu, bu iki karakterin artık yan yana gelmesi zor… Ama dizide yeni bir çifti hemen izleyiciye beğendirmeyi başardılar.

Barış karakteri ile bir süredir dizide yer alan Engin Öztürk, Demet Özdemir’in hikayedeki yeni partneri oldu. Bu süreçte de izleyiciler, Zeynep – Barış çiftinin birbirlerine ne kadar çok yakıştığını belirten yorumlar yapıyor.

Hatta dizinin hayranları şimdiden yeni partnerliği olumlu bulduklarını belirten yorumlarla, sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladı bile… Bir izleyici şöyle yazdı: “Demet Özdemir’e bence kesinlikle en yakışan partner Engin Öztürk. Aynı şekilde Engin Öztürk ‘e de en yakışan partner Demet Özdemir.”

Dizinin hayranları Barış – Zeynep çiftine onay veren yorumlar yaparken, bunun da senarist oyunları sonucu kötü bir aşka dönüşmemesini, Barış karakterinin bambaşka birisi gibi hikayede yer almamasını istiyor. Ayrıca dizi takipçileri Savaş ile Emine karakterlerini de birbirine çok yakıştırdı. Dizinin bu iki aşk ekseni üzerinden devam etmesine yönelik istekler bir hayli fazla…

Ancak dizi hayranları Savaş’ın da Zeynep’e aşık olması ve Barış ile bir mücadele içine girmesi gibi bir durumu da görmek istemediklerini belirten yorumlar yapıyor. Dizinin 25. bölümündeki sahnede Savaş’ın bakışlarını izleyiciler pek beğenmedi. Acaba bir aşk üçgeni mi kurulacak?

Mehdi ise hapse girerken, kızı Müjgan dünyaya geldi. Hikayede onun da ilerleyen bölümlerde hangi noktaya geleceği merakla bekleniyor.