Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un anneannesi de koronaya yakalandı! Son durum paylaşımıyla ortaya çıktı!

İbrahim Çelikkol’un anneannesi de koronaya yakalandı! Son durum paylaşımıyla ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, hayranlarını ve sevenlerini üzdü. Oyuncu, anneannesinin de coronaya yakalandığını belirtti ve hastanede onunla ve yanındaki sağlık çalışanları ile verdiği pozu instagram sayfasından paylaştı.

Mart ayından beri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen ve pek çok kişiyi kaybettiğimiz salgın sonrasında, ünlü isimlerden de benzer haberler geliyor. Dizi setlerinde kendileri de coronaya yakalanan oyuncuların yanı sıra yakınlarıyla ilgili haberler de duyulmakta.

İbrahim Çelikkol da bu isimlerden birisi. Oyuncu, yaşanan felaketle ilgili olarak hepimizin zorlu bir süreçten geçtiğini vurguladı önce. Daha sonra da anneannesinin de hastalığa yakalandığını duyurdu.

Neyse ki 20 gündür tedavi görmekte olan anneannesinin durumunun iyi olduğunu açıklayan oyuncu, hastanenin hekimlerine, hemşirelere ve diğer sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İbrahim Çelikkol, daha sonra sevindirici haberi de verdi ve anneannesinin iyileştiğini ve taburcu olduğunu da ekleyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Yaklaşık 1 yıldır hep birlikte çok zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu hastalık en yakınlarımızla bile aramıza ciddi mesafeler koydu. Ülkece birçok kayıp verdik, sevdiklerimizi göremediğimiz ve sarılamadığımız günler geçiriyoruz.

Bu süreçte hayatımda çok kıymetli bir yeri olan anneannemin COVID-pozitif olduğunu öğrendik. Son 20 gündür yaşadığımız bu süreçle ilgili özel bir teşekkür etmek isterim. Acıbadem Taksim Hastanesi’nin hekimleri ve hemşireleri bir aile gibi ilgilenerek anneannemi iyileştirdi ve anneannem tekrar sağlığına kavuşarak taburcu oldu. Ayrıca bu dönem boyunca yanımızda olan ve desteğini asla esirgemeyen @arzukaratas73 ‘e ve büyük bir özveriyle bu küresel afette sağlığımız için çalışan tüm sağlık görevlilerine teşekkür ederim.

Doktor: @edvin_murrja

Hemşireler:
•Hande Erhan
•Evşen Karamanlı
•Selma Taneri
•Merve Özdaş
•Hatice Akay
•Elif Asena Tirinkoğlu
•Dilenay Yılmaz
•Sündüz Kadı

Hasta bakıcı: Elvin Polat

Hemşirelik hizmetleri müdürü: Gökçe Bahtiyar

İbrahim Çelikkol'un anneannesi de koronaya yakalandı! Son durum paylaşımıyla ortaya çıktı! 7