Ana sayfa Sosyal Medya Şükran Ovalı’dan seksi poz! Başak Parlak dönüyor! Eda Ece o pozda takılı kaldı, tıpkı hayranları gibi!

Şükran Ovalı’dan seksi poz! Başak Parlak dönüyor! Eda Ece o pozda takılı kaldı, tıpkı hayranları gibi!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin instagram paylaşımlarıyla sosyal medyada konuşulmaya devam etmeleri, dizi ve sinema filmleriyle göz önünde olmasalar bile dikkat çeken bir ayrıntı artık. Bazı isimler, uzun süre projelerde rol almıyorlar ama sosyal medya sayesinde de gündemde kalmayı başarıyorlar. Bu isimlerden ikisi Şükran Ovalı ve Başak Parlak.

Aşağıda son paylaşımlarını göreceğiniz bu iki isimle birlikte şu sıralar gündemden düşmeyen bir başka isim Eda Ece’nin de son paylaşımlarından birisi var. İlk olarak Şükran Ovalı’ya bakalım.

Oyuncu bilindiği gibi futbolcu Caner Erkin ile evli. Mihran Ela isimli bir kızı var. Ovalı, kızını dünyaya getirdikten sonra uzun süreli bir projede yer almak yerine kimi dizilere bir kaç bölümlük konuk oyuncu olarak girdi.

Vatanım Sensin, Ufak Tefek Cinayetler dizilerinde rol aldı. Son olarak onu Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak gördük. Şükran Ovalı, instagram paylaşımlarıyla da konuşuluyor. Oyuncu, kendisini unutturmamak ve hayranlarının da onu görme isteklerine yanıt vermek için ara ara paylaşımlar yapıyor.

Aşağıda yer alan siyah kıyafetli, sırtı dekolteli seksi pozu da son yaptığı paylaşım….

????

Şükran Ovalı'dan seksi poz! Başak Parlak dönüyor! Eda Ece o pozda takılı kaldı, tıpkı hayranları gibi! 9

Başak Parlak da Şevkat Yerimdar dizisinden sonra uzun süredir ekranlarda yok ama sosyal medyadan da ayrılamıyor. Oyuncu sık sık fotoğraflarını paylaşmakta. Projesi olmadığı için kısa bir süre önce İstanbul’dan Bodrum’a gitmişti. Yaz tatilinin ardından bir de sonbahar tatili yapan oyuncu, İstanbul’a döndüğünü de uçaktan yaptığı pozuyla göstermiş oldu.

Acaba yeni bir proje için mi dönüyor İstanbul’a? Henüz belli değil ancak hayranları onu bir an önce yeni bir dizide görmek için sabırsızlanıyor…

plain ????

Şükran Ovalı'dan seksi poz! Başak Parlak dönüyor! Eda Ece o pozda takılı kaldı, tıpkı hayranları gibi! 10

Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız karakteri ile ekranlarda olan Ece Ece ise sadece dizisiyle değil, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak instagram’ın da gündeminden düşmüyor.

Oyuncu, Hello dergisinin Ekim sayısı için verdiği pozları o dönem sayfasından paylaşmış ve büyük beğeni almıştı. Kendisinin de çok beğendiği anlaşılan o fotoğraflardan birini daha tekrar paylaştı oyuncu.

Görünen o ki takipçileri ve hayranları kadar Eda Ece de o pozları unutamamış…

Şükran Ovalı'dan seksi poz! Başak Parlak dönüyor! Eda Ece o pozda takılı kaldı, tıpkı hayranları gibi! 11