Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol’un oğlunun tatlılığı…

İbrahim Çelikkol’un oğlunun tatlılığı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara gelen İbrahim Çelikkol, dizide her ne kadar çocuk özlemi çeken bir adamı oynasa da gerçek hayatında bu mutluluğa ermiş bir isim. Çelikkol, bilindiği gibi 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlenmişti. Mutlu evlilikleri ise bir süre sonra minik oğlu ile taçlandı.

İbrahim Çelikkol, babalık sevincini 2019 yılında oğlu Ali’nin doğumuyla yaşadı. Minik oğlu şu anda 9 aylık. Yaz boyunca tatilde oğlunu kucağından hiç indirmeyen İbrahim Çelikkol, onunla çekilen fotoğraflarını da instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

Baba-oğulun sevimli halleri, ünlü oyuncunun hayranlarının da beğenisini kazanmakta. Oğlunu bir an olsun gözünün önünden ayırmayan ve onun bakımıyla da ilgilendiği anlaşılan Çelikkol, tam olarak yüzünü göstermese de profilden çekilen fotoğraflarla Ali’yi hayranlarıyla tanıştırıyor yavaş yavaş…

Son olarak yaptığı paylaşımda minik Ali’nin daha da büyüdüğü görülüyor. İbrahim Çelikkol’un oğlunu kucaklayıp birlikte denizi izledikleri o anın fotoğrafı, takipçileri tarafından da çok beğenildi.

İşte oyuncunun o paylaşımı ve minik Ali’nin tatlılığı…

İbrahim Çelikkol'un oğlunun tatlılığı... 7