Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı!

Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun belki de en çok merak edilen dizileri arasında yer alıyor Masumlar Apartmanı. İlk olarak Çöp Apartman olarak lanse edilmişti ismi ancak daha sonra değiştirildi. Merak unsuru olmasının bir kaç nedeni var. Öncelikle dizinin oyuncuları…

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın başrollerinde oynadığı dizi, kadrosu nedeniyle başta dikkatleri çekiyor zaten. İkinci önemli unsur ise dizinin hikayesi ve hikayenin yazarı… Dizinin hikayesi gerçek bir olaydan çıkıyor ve yazarı da İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda isimli dizilerin de hikayesinin sahibi olan Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu…

Gerçek hayat hikayelerinden derlenen dizinin konusu, kadrosu Masumlar Apartmanı dizisine ilgiyi de arttırmakta. Tabii buna bir de Ezgi Mola faktörünü eklemek gerek. Zira 8 yıldır televizyondan gelen her teklifi reddeden, dizilerde oynamayan Ezgi Mola’yı bile setlere yeniden dönmeye ikna edecek kadar güçlü bir hikayesi var anlaşılan!

OGM Pictures imzalı ve TRT’de yayınlanacak olan dizinin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Diziden set fotoğrafları da zaman zaman paylaşılmakta. İki kardeşi oynayan Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın imajları da son yayınlanan fotoğraflarda ortaya çıkmıştı.

Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı! 10

Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın yaptığı ve Deniz Madanoğlu’nun senaryosunu yazdığı diziden bir ayrılık ve bir sürpriz ismin dahil olması haberi geldi.

Son olarak Yeni Gelin isimli dizide rol alan Sema Keçik, Masumlar Apartmanı’nın kadrosundaydı ancak çekimler başladıktan sonra oyuncunun ayrıldığı haberi geldi… Tomris karakterini oynayan Keçik’in ayrılışıyla yeni oyuncu arayışına girildiği belirtilmekte.

Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı! 11

Dizi henüz yayına girmeden ve çekimler devam ederken bu ayrılığın yaşanması ise ilginç bir durum oluşturmakta. Sosyal medyada Gazeteci Birsen Altuntaş, bu kulis bilgisinin yanı sıra diziye katılan yeni ismi de duyurdu.

Buna göre, dizide Cüneyt isimli karaktere hayat verecek kişi Barış Bağcı oldu. Bağcı, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol aldıktan sonra Çember isimli dizide de rol almıştı. Bu kez Masumlar Apartmanı dizisinde oynayacak.

Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı! 12

Masumlar Apartmanı dizisiyle ilgili detaylar…

TRT 1’in “Masumlar Apartmanı” setinden ilk kareler geldi… TRT 1’in yakında izleyicilerle buluşturacağı “Masumlar Apartmanı’” dizisi ekranlara merhaba demek için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde motor diyen diziden ilk kareler geldi.

Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine girmeye hazırlanan TRT 1’in yeni dizisi “Masumlar Apartmanı”, yakında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanılan dizinin setinden ilk kareler geldi.. Güçlü kadrosuyla adından sıkça söz ettirecek olan ve gerçek bir hayat hikayesiyle izleyicinin karşısına çıkacak dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor…

Masumlar Apartmanı, gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı… Gerçek Bir Hayat Hikayesi… Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin konusu ise şöyle:

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır.

Masumlar Apartmanı dizisi başlamadan şaşırtan ayrılık ve bir sürpriz isim ortaya çıktı! 13

Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa
kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi,
İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi yakında TRT 1’de…