Ana sayfa Dizi Haberleri İçinizin yağları eriyecek! Kadın 63. bölümde Bahar, Şirin’i fena hırpalıyor!

İçinizin yağları eriyecek! Kadın 63. bölümde Bahar, Şirin’i fena hırpalıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı Kadın dizisinin 63. bölüm tanıtımı yayınlandı.

21 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümü izleyenlerin adeta içinin yağlarını eritecek bir sahne tanıtımda yer aldı.

Doruk’un doğum gününe Pırıl’ın da davetli olduğu ve Bahar ile yüzleştikleri sahne dikkat çekti. Pırıl, Sarp’la arasında bir şey kalmadığını, sadece çocukları için endişelendiğini söylerken, Bahar da aynı şeyi düşündüğü ve Sarp’la aralarında bir şey olmadığını söylüyor.

Bu konuşmayı dinleyen Şirin, herkesi şoke eden bir laf ediyor ve “İkiniz de istemiyorsanız ben alabilir miyim?” diyor.

Mutfaktaki bu gerginliğin ardından Şirin, Sarp’a şantaj yapıp çektirdiği müstehcen fotoğrafların ortaya çıkması için Bahar’ın yanında Pırıl’dan o fotoğrafları istiyor.

Bahar, fotoğrafları sorunca Pırıl, hepsinin Şirin’in tuzağı olduğunu anlatıyor ama Bahar’ın buna inanmadığı görülüyor. Enver, durumu Bahar’a anlatmaya çalışıyor.

Şirin, iğneleyici laflarına devam ederken sabrı taşan Bahar, onun saçlarından tutup köşeye sıkıştırıyor ve “Ne zaman bitecek bu kötülüklerin?” diyerek onu fena yakalıyor!

Hatice araya girip Bahar’ı durdurmaya çalışırken Bahar, beklenmedik bir anda Şirin’e okkalı bir tokat patlatıyor!

Bahar’ın, Şirin’in yaptıkları karşısında uzun süredir sessiz kalmasına kızan izleyicinin, bu sahne ile adeta içinin yağları eriyecek!

İşte Kadın 63. bölüm tanıtımı:

Kadın 62. Bölüm Özeti:

Sarp’ın Saray Apartmanı’na taşındığını öğrenen Arif büyük bir şok içindedir. Arada Bahar ve çocuklar olsa da, Sarp’ı bir şekilde evden çıkarmak için elinden geleni yapmaya da kararlıdır. Bahar ise hiçbir şeyden haberi olmadığı için kendini Arif’e karşı suçlu hisseder ve huzursuz olur. Çünkü Sarp ve Arif’in aynı apartmanda olmasının en çok ona zarar vereceğinin bilincindedir.

Arif’in, Bahar’ın Sarp’a karşı duygularının kalmadığını düşünmesi ve bunu Sarp’a açıkça söylemesi Sarp’ı oldukça kızdırmıştır. Sarp ve Arif arasındaki tartışma bu olayla daha da büyüyecektir.
Doruk’un sünnet düğünü hazırlıkları sırasında yaşanan kötü bir sürpriz ise işleri iyice karıştıracaktır.