Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay’dan bir garip durum! Denize gerçekten böyle mi giriyor?

Mine Tugay’dan bir garip durum! Denize gerçekten böyle mi giriyor?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Mine Tugay, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor ve bol bol güneşlenip denize giriyor. Oyuncu son olarak Kanal D’de ekrana gelen Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakteriyle rol almıştı. İlk kez bir dizide ‘kötü kadın’ı oynayan Mine Tugay, oyunculuğuyla övgülerin de sahibi olmuştu.

Mine Tugay, başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de takipçilerinin ilgiyle izledikleri bir isim. Hayranları, sosyal medyayı etkin kullanan Mine Tugay’ın paylaşımlarından hayli memnun. Zira oyuncu, dizilerde olmadığı dönemlerde de takipçilerini, hayranlarını habersiz bırakmıyor.

Bayram döneminde çiçekli elbisesiyle salıncakta sallanan pozlarıyla dikkat çeken oyuncu, yine güzelliğini ortaya koyan fotoğraflarıyla takipçilerinin beğenisini almaya devam ediyor.

Son olarak kırmızı bikinisiyle denizin içinden merdivenlere yöneldiği bir anda çekilen fotoğrafını paylaştı. Pek çok kişi Mine Tugay’ın dekoltesine dikkat çekip esprili cümleler kursa da aslında fotoğrafta bir başka ayrıntı daha vardı.

Zira Mine Tugaay’ın gözündeki güneş gözlüğü hayli ilginç bir detay oluşturdu! Oyuncunun gözlükle mi yüzdüğü merak konusu oldu! Yoksa fotoğraf çekilmeden gözlük takmayı tercih etti ve birisi de uzattı mı, bilinmez! Ancak Mine Tugay’ın deniz gözlüğü yerine denize güneş gözlüğüyle girmesi de hayli ilginç bir detay olmuş!

İşte Mine Tugay’ın son paylaşımı:

Yaz♥️????????‍♀️

Mine Tugay'dan bir garip durum! Denize gerçekten böyle mi giriyor? 7