Ana sayfa Dizi Haberleri İdris ve Salih yüzleşmesi nefesleri kesecek! Çukur’da bu akşam zor anlar yaşanacak!

İdris ve Salih yüzleşmesi nefesleri kesecek! Çukur’da bu akşam zor anlar yaşanacak!

tarafından zk zk

Çukur’un bu akşam ekrana gelecek 19. bölümü heyecanlı dakikalara sahne olacak! Kardeşi Yamaç’ın önüne geçerek kurşunların hedefi olan Selim, yaşam savaşı vermektedir. Koçovalı ailesi, bu üzücü olayla derinden sarsılırken geçmiş peşlerini bırakmayacaktır.

Emrah’ın gelişiyle hayatının en zorlu dönemini yaşayan Sena, İzmir’den büyük bir sürprizle dönecek ve bu da işlerin seyrini tamamen değiştirecektir. “Selim, yaşam savaşını kazanabilecek mi?” sorusu büyük merak yaratırken Vartolu ile Yamaç’ın yüzleşmesi her iki tarafı da derinden etkileyecek.

İdris ve Salih yüzleşmesi nefesleri kesecek! Çukur'da bu akşam zor anlar yaşanacak! 7

Öfke ve üzüntüyü bir arada yaşayan Vartolu için asıl büyük yüzleşme ise ona gerçek adıyla, Salih’le hitap eden İdris ile olacaktır. Nefeslerin tutulacağı bölümde pek çok soru cevap bulacak.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazarken, yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Alperen Duymaz, Nebil Sayın ve Ahmet Tansu Taşanlar gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!