Ana sayfa Dizi İzle İki Yabancı 7 Ağustos Çarşamba 13. Bölüm Fragmanı İzle

İki Yabancı 7 Ağustos Çarşamba 13. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İki Yabancı 7 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak olan 13. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Saras’ın babası ve en yakın dostu Sanny de Hindistan’a gelir. Vidya, eski dostu ile tekrar bir araya gelmenin sevincini yaşar. Kumud’un doğum günü de bu sevinci iki katına çıkarır.

Guman’ın ardından babasının da gelmesi ile Saras’ın iyice huzuru kaçar. Ancak eski dostunun ziyareti ile Vidya çok mutlu olur. Kumud, Saras’ın içindeki korkuyu atması için ona yardım eder. Saras ise annesinin ölümünden sonra babasının ona karşı çok ilgisiz davrandığını anlatır. Kumud ise Saras’a babasına haksızlık yaptığını söyler. Uzun zamandan sonra Saras, Kumud sayesinde babasından çok güzel sözler duyar. Kumud’un doğum günü için büyük bir parti düzenlenir. Saras parti de Kumud’a hayran kalır. Duppa’ya gelen mektup ise ortalığı karıştırır.

Aralarına uzak mesafeler girse de kalpleri hep yan yana olan Saras ve Kumud’un yüreklere dokunan aşk öyküsü, İki Yabancı her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra