Ana sayfa Dizi Haberleri İki yıl aradan sonra aynı dizide buluştular! İşte Yalı Çapkını dizisinden sosyal medyayı coşturan poz…

İki yıl aradan sonra aynı dizide buluştular! İşte Yalı Çapkını dizisinden sosyal medyayı coşturan poz…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin kadrosu ile dikkatleri çeken ve hikayesi ile de yeni sezonun çok konuşulacak dizilerinden birisi olma ihtimali yüksek dizisi Yalı Çapkını’nın çekimleri kısa bir süre önce başladı. Uzun süredir ekranda olmayan Afra Saraçoğlu hayranları, oyuncunun Mert Ramazan Demir ile yayınladığı ilk pozuna sosyal medyada binlerce yorum yaptılar.

OGM Pictures imzalı diziyle ilgili uzun süredir medyada haberler gündeme geliyordu. Özellikle Afra Saraçoğlu’nun 2020 yılında oynadığı Öğretmen dizisinden sonra ekranda yer almaması, hayranlarını üzüyordu. Sonunda gelen projeler arasında Yalı Çapkını’nı seçen genç oyuncu, Eylül sezonu ile birlikte televizyonda yer almaya başlayacak.

En son BluTV için çekilen ve çok konuşulan dönem dizisi Yeşilçam’da oynamıştı Saraçoğlu. Mert Ramazan Demir ise son yılların oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerinden birisi. Başarılı performansı ile beğeni toplayan Demir ile Saraçoğlu, birlikte Öğretmen dizisinde rol almışlardı ilk olarak.

Aradan geçen iki yılın ardından yeniden aynı dizide buluşan iki genç oyuncunun yeni dizisi heyecanla bekleniyor. Star TV’de yayınlanacak dizinin çekimleri bir kaç gün  önce başladı ve iki oyuncunun ilk pozu da sosyal medyada bir anda büyük dikkat çekti.

Elinde klaket tutan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, bir arabanın içinde ilk Yalı Çapkını dizisinden fotoğraflarıyla ilgi çektiler. Hayranlarının heyecanla beklediği diziden gelen bu ilk poz, meraklı izleyici için heyecanı da arttıran bir gelişme oldu.

Yalı Çapkını dizisinde zengin ve çapkın bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan genç bir kızın birbirlerine aşık olmasının hikayesini anlatacak.

İki yıl aradan sonra aynı dizide buluştular! İşte Yalı Çapkını dizisinden sosyal medyayı coşturan poz... 7

Eylül sezonunda izleyici ile buluşacak olan Yalıı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisi ilk pozlarıyla hayranlarından olumlu yorumlar almaktalar. Birbirlerine yakıştırılan oyuncular için ‘Bol reytingli olsun!’  dilekleri gönderiliyor yorumlarda.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda iki genç oyuncuya usta oyuncu Çetin Tekindor da eşlik ediyor. Kadroda ayrıca Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı, Öznur Serçeler ile Yiğit Tuncay da bulunuyor.