Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda değişiklik bekleniyordu ama Kardeşlerim dizisinde yepyeni gelişmeler var!

Yeni sezonda değişiklik bekleniyordu ama Kardeşlerim dizisinde yepyeni gelişmeler var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, dram hikayesi ile sezonda büyük beğeni toplayan yapımlar arasında yer almaya devam etti. 2. sezonuyla da başarılı bir gidiş sergileyen diziden kimi ayrılıklar yaşandı ancak dizinin hikayesini seven izleyicinin ilgisi hiç değişmedi. Böylece 3. sezonu da garantileyen Kardeşlerim dizisi, Eylül ayında izleyici ile yeniden buluşacak.

Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği Kardeşlerim dizisi, genç kuşak oyuncular ve deneyimli isimleri bir araya getiren bir yapım olarak da dikkatleri çekiyor. Daha önce başka dizilerde rol almış olsalar da Kardeşlerim ile bazı genç oyuncular ön plana çıkıyor.

Eylül sezonunda hikayede bazı değişikliklerin yapılacağı tahmin ediliyordu. Dizinin 2. sezonunda sevilen bazı isimlerin vedası üzmüştü. Kimi karakterlerin gidişi ile birlikte yeni sezonda yeni hikayeleriyle yepyeni isimler Kardeşlerim dizisine dahil olacak.

Yeni sezonda değişiklik bekleniyordu ama Kardeşlerim dizisinde yepyeni gelişmeler var! 8

Zaten hikayenin ilgi çekici tarafını beslemek için yeni isimlerin katılması şarttı. Bu zaten tahmin edilen bir durumdu. Eylül ayı yaklaşırken dizinini hazırlıkları da şimdiden başladı. Yeni oyuncu arayışları devam eden diziye 6 yeni karakterin katılacağı da ortaya çıktı.

Diziye katılacak her karakterin kendi hikayesi, Kardeşlerim dizisinin yeni sezonda heyecanının yüksek tutacak değişimler yaşatacak. Dizinin 3. sezonunda katılacak isimler şimdiden merak konusu.

Yeni sezonda değişiklik bekleniyordu ama Kardeşlerim dizisinde yepyeni gelişmeler var! 9

Bir süre önce Kardeşlerim dizisinde bir karakterin daha çok ön plana çıkarılacağı konuşuluyordu. Bu ismin, Berk Ali Çatal’ın canlandırdığı Tolga karakteri olduğu konuşuluyordu. Kötü bir karakter olarak bilinen Tolga ile ilgili hikayenin daha güçlendirilmesi ile birlikte yeni katılacak karakterlerin de hikayedeki rolleri heyecanı ve merakı arttırıyor.

Eylül ayının ilk haftasında izleyici ile buluşması beklenen Kardeşlerim dizisinin çekimlerinin de bir kaç hafta içinde başlaması bekleniyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran’ın oynadıkları Doruk ve Asiye aşkı, ikinci sezonun en dikkat çeken tarafıydı. NG Medya imzalı dizide ayrıca Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete de rol alıyor.