Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı’nın Korhan’ı Deniz Hamzaoğlu yeni yılda yeni dizisini buldu!

İkimizin Sırrı’nın Korhan’ı Deniz Hamzaoğlu yeni yılda yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Deniz Hamzaoğlu, 2012 yılında yayınlanan Karadayı dizisindeki Bülent Tiryaki karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Ünlü oyuncu sonraki süreçte birbirinden farklı rollerde yer aldı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Necip olarak izlediğimiz oyuncu, Hayat Şarkısı isimli sevilen dizide ise Kaya karakterini canlandırdı.

Nefes Nefesi ve Halka dizilerinde de izlediğimiz oyuncu, ayrıca çeşitli sinema filmlerinde de etkili rolleri ile hatırlanıyor. Son dönemde Fatma isimli Netflix dizisinde İsmail karakterini canlandıran Deniz Hamzaoğlu, yeni sezonda ise İkimizin Sırrı isimli atv dizisinde Korhan karakteriyle dikkatleri çekmişti.

İkimizin Sırrı'nın Korhan'ı Deniz Hamzaoğlu yeni yılda yeni dizisini buldu! 7

Bu dizinin sadece 10 bölüm yayında kalmasının ardından bir süredir dinlenen Deniz Hamzaoğlu, yeni dizisini de buldu. 2022 yılında Show TV’de yayınlanacak olan ve izleyicilerin büyük beklenti içinde olduğu Baba dizisinde Deniz Hamzaoğlu’nu da göreceksiniz.

Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir Saruhanlı karakterinin abisi Yaşar’a hayat verecek olan tecrübeli oyuncu, yeni yılda yeni proje heyecanı yaşıyor.