Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 18 Haziran Salı 284. Bölüm Özeti Yayınlandı!

İkimizin Yerine 18 Haziran Salı 284. Bölüm Özeti Yayınlandı!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 284. bölümde neler olacak? Anandi kına törenine köydeki bütün kadınları davet eder. Dadisa’yı oldukça duygulandıran bu kınada sürpriz bir tepki herkesin canını sıkar. Sanchi bu sefer neden tepki gösteriyor?

ANANDİ’NİN KINASINDA NELER OLACAK? Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 284. bölümüyle 18 Haziran Salı günü ekrandaki yerini aldı. Videodan bu bölümden özet bilgileri edinebilirsiniz.

Peki 284. bölümde neler yaşanacak?

Anandi’nin kınası yeniden yapılır. Anandi ve Shiv köyde dul olan ve eline hiç kına yakılmamış kadınları da kına törenine davet eder.

Köyde dul olan ve eline hiç kına yakılmayan kadınların çağırıldığı törende duygusal anlar yaşanır. Anandi, kınası yakılırken bir istekte bulunur ve isteği gerçekleştirilmezse kınayı yakmayacağını belirtir. Tek isteği diğer kadınları da mutlu etmek olan Anandi’nin isteği Dadisa’yı gözyaşlarına boğar. Anandi’nin kına töreni devam ederken ritüeller de uygulanmaya başlanır. Sanchi törende yine olay çıkarır.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.00’da Kanal 7 ekranlarında…