Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 19 Kasım Salı 438. bölümde Nandu, annesinin düğününü engelliyor!

İkimizin Yerine 19 Kasım Salı 438. bölümde Nandu, annesinin düğününü engelliyor!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 438. bölümde neler olacak? Genha ve Niranjan’ın düğününü Nandu engeller! Nandu’nun neden fikri birden değişti? Annesinin evlenmesine neden izin vermiyor?

NANDU, ANNESİNİN DÜĞÜNÜNÜ ENGELLİYOR! 19 Kasım Salı günü saat 16.10’da dizinin 438.bölümünü Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz.

Sanchi Vivek’in kendisine kötü davranmasından yorulur. Kayınvalidesinden destek alan Sanchi ailesinin evine döner. Sanchi Vivek’le arasında olanları ailesine anlatacak mı?

Genha ve Niranjan’ın kına töreni sonrasında herkes Dadisa’ya yaptığının çok uygar bir davranış olduğunu söyleyerek onu mutlu eder. Dadisa ise bu değişimde Anandi’nin payı olduğunu belirtir. Sanchi arkadaşına Vivek’in kendisine düşman gibi davrandığını anlatır.

Onun bu sözlerine şahit olan kayınvalidesi ise Sanchi’nin yanına gelir ve ona annesinin evine dönmesinin en doğru hareket olacağını söyler. Sanchi kayınvalidesinin bu desteği karşısında şok olur ve ona sarılır. Sanchi tek başına babasının evine döndüğünde ailesine nasıl bir açıklama yapacak?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…