Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 2 Mayıs Perşembe 237. bölümde konakta bayram havası

İkimizin Yerine 2 Mayıs Perşembe 237. bölümde konakta bayram havası

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 237. bölümde neler olacak? Anandi ve Jagdish uzun zaman sonra ilk kez eskisi gibi olurlar. Birlikte kutlama için hazırlık yaparlar ve eğlenceli anlar yaşarlar.

festival günü ile büyük teyzenin doğum günü aynı güne denk gelir. Bu durumu fırsat bilen Jagdish, ona büyük bir parti hazırlamaya karar verir. Gauri ise Jagdish’in ailesinin yanında olmasına çok bozulur. Videodan 2 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan İkimizin Yerine 237. bölümünden özet görüntüleri izleyebilirsiniz.

Jagdish, büyük teyzenin hastalığının ciddiyetini Gauri’ye anlatır. Festival ile doğum günü aynı zamana denk geldiği için ona sürpriz bir eğlence düzenlemek istediğini söyler. Gauri, anlayışlı görünmek için rol yapmaktan yorulsa da ses çıkarmaz.

Öte yandan festivalin gelişi konakta bayram havası estirir. Anandi kıyafet seçerken Jagdish, ondan kırmızı elbise giymesini ister. Kutlamalar için el ele veren Jagdish ile Anandi’nin mutluluğu herkesin dikkatini çeker.

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…