Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 30 Ocak Perşembe 510. bölümde Nandini için korkunç son!

İkimizin Yerine 30 Ocak Perşembe 510. bölümde Nandini için korkunç son!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 510. bölümde neler olacak? Akiraj ve Harki, Anandi’ye tuzak kurarlar ve onu etkisiz hale getirirler. Magla ve Nandini ise yakalanır ve korkunç bir son yaşarlar.

NANDİNİ’YE KORKUNÇ SON… Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan İkimizin Yerine dizisinin 30 Ocak Perşembe günü yayınlanacak olan 510. bölümünde aksiyon dolu sahneler yaşanacak. Nandini için korkunç bir son izleyicileri bekliyor. Detayları videoda bulabilirsiniz. .

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

PEKİ 509.BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Akira mahkeme karşısına çıkar. Onun işlediği tüm suçları anlatan Anandi Magla’yı şahit gösterir. Magla mahkemede doğruları anlatacak mı?

Kundan’ın tahliyesi süresiz ertelemeye uğrar. Bunu duyan Harki yıkılır. Öte yandan Magla Nandini’nin Anandi’nin istediklerini yapmaması için onu uyarır. Nandini ise çaresizce Anandi’nin isteklerine karşı çıkar. Onun bu tavrı Anandi’yi çok üzer. Magla Anandi’nin Nandini’yi değiştirdiğini düşünüp ona karşı bilenir. Akira ise mahkeme karşısına çıkar. Anandi mahkemede Akira’nın yaptıklarını anlatır ve Magla’yı şahit gösterir. Magla Akira’nın aleyhinde şahitlik edecek mi?