Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 31 Mart Pazar 205.Bölüm Özeti İzle

İkimizin Yerine 31 Mart Pazar 205.Bölüm Özeti İzle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 205. bölümde neler olacak? Aşa ve Karmanand’ın davası sonuclanır. Aşa için önce kötü haber gelse de sonunda adalet yerini bulmuştur. Anandi buna çok sevinir.

SONUNDA ADALET YERİNİ BULDU! İkimizin Yerine dizisinin 205. bölümünü 31 Mart Pazar günü Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz. Peki yeni bölümde neler olacak? Detayları videoda bulabilirsiniz.

204. bölümünde neler olmuştu?

Karmanant, Ayşa’nın şikâyeti sonrasında hapse girer. Ancak onun toplumdaki saygısından bir şey eksilmez ve üç gün içinde kefaretle serbest bırakılır. Bu olay köydekilere yayıldığında ise Anandi’nin derslerine katılan öğrenciler okulu bıraktıklarını söyler.

Anandi ve Ayşa, Karmanant gibi dürüst birine iftira atmakla suçlanır ve toplum tarafından dışlanırlar. Karmanant’a hapisten çıkmasından yardım eden kişinin Dadisa’nın düşmanı Bakan Helsinki olduğu çok geçmeden anlaşılır. Anandi suçlu imajından kurtulabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…