Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 500 bölümde Pooja bebeğini mi kaybedecek?

İkimizin Yerine 500 bölümde Pooja bebeğini mi kaybedecek?

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 500. bölümde neler olacak? Pooja ve bebeğinin hayatı tehlikededir. Hastaneye kaldırılan Pooja, bebeğini kaybedecek mi? Ailesi hamile olduğunu öğrenince ne tepki verecek?

POOJA VE MANU’NUN HAYATI MAHVOLUYOR! Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 500.yeni bölümde neler yaşanacağının detayını videoda bulabilirsiniz.

Akira belediye seçimleri için çalışırken köy öğretmeni ona Kundan’ın yaptıklarını bildiğini söyler. Polis ise Nandini’nin ifadesini tekrar alır. Harki Nandini’nin gerçekleri anlatmasını engelleyebilecek mi?

Kamli kendisini döven adamları babasının tuttuğunu öğrenince şok olur ve Kundan’ın yaptıklarını açığa çıkarır. Nandini’nin başına gelenleri öğrenen köy öğretmeni Akira’nın karşısına çıkıp hesap sorar. Akira oğlunun yaptıklarının yayıldığını duyunca paniğe kapılır ve Nandini’nin iyiliği için öğretmene bunu kimseye anlatmamasını söyler.

Polis yeniden Nandini’nin ifadesini almak ister. Harki’nin uğraşlarına rağmen Nandini polise yaşadıklarını anlatabilecek mi?

Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16.10’da Kanal 7 ekranlarında…