Ana sayfa Dizi İzle İkimizin Yerine 7 Ekim Pazartesi; Guli uyandı, Dadisa için kurtulma ümidi belirdi!

İkimizin Yerine 7 Ekim Pazartesi; Guli uyandı, Dadisa için kurtulma ümidi belirdi!

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 395. bölümde neler olacak? Guli sonunda uyanır ve mahkemeye giderek ifade verir. Guli’nin ifadesi sayesinde Dadisa kurtulabilecek mi?

GULİ UYANIYOR! GERÇEKLERİ İTİRAF EDECEK Mİ? Kanal 7 ekranının sevilen dizisi İkimizin Yerine, 395. yeni bölümü ile 7 Ekim Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden detayları videodan izleyebilirsiniz.

Dadisa, mahkemeye çıkar. Jedsar halkının desteğini hissetmek ona iyi gelir. Ancak yalancı şahit durumu daha da çıkmaza sokar.

Dadisa, mahkemeye çıkar. Köylüler iyilikseverliği ile bilinen Dadisa’nın suçlu olmasına inanmak istemez. Hakim, mahkeme günü yaşanan olayları tanıkla birlikte tekrar dinler. Ancak Helsinki’nin oğlu Acay’ın, yalan şahitlik yapan arkadaşı mahkemenin seyrini değiştirir.

Hariş, Dadisa ve Guli’nin aksine olayları çarpıtarak anlatır. Helsinki, olayları gören bütün gençlere aynı açıklamayı yaptırır. Bunun üzerine Dadisa’nın hapisten çıkması daha da zorlaşır. Ailenin tek umudu Guli’nin yoğun bakımdan çıkmasıdır. Jagdish ve Ganga onun uyanması için elinden geleni yapar.