Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in oyuncusu ‘Televizyon dizisinde oynamam’ demişti, sözünü yuttu!

İstanbullu Gelin’in oyuncusu ‘Televizyon dizisinde oynamam’ demişti, sözünü yuttu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de 2017-2019 yılları arasında yayınlanan ve 87 bölüm süren İstanbullu Gelin dizisi, ekranın unutulmazları arasına girmiş bir yapım. Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent, Güven Murat Akpınar, Neslihan Yeldan gibi oyuncuların rol aldıkları dizi, uzun yıllar unutulmayacak bir yapımdı.

O3 Medya imzalı İstanbullu Gelin dizisinin oyuncuları, şimdilerde farklı projelerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin bir ismi ise İstanbullu Gelin macerasından sonra, çekimleri uzun saatler devam eden, zorlu koşullarda yapılan dizi projelerinde bir daha rol almayacağını söylemişti.

Ancak bu isim, şu sıralar ekranın sevilen bir başka dizisinde rol almaya devam ediyor! Başarılı oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinin ardından yaptığı bu açıklamadan bir süre sonra, yeniden ekranlara gelmekte. Kim mi bu isim? Güven Murat Akpınar…

Oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinde Osman karakterine hayat veriyordu. Güven Murat Akpınar, bu dizide son derece başarılı bir oyunculuk sergileyerek izleyiciden de tam not almıştı. Hala unutulmayan dizinin unutulmayan karakterlerinden birine hayat veriyordu.

İstanbullu Gelin'in oyuncusu 'Televizyon dizisinde oynamam' demişti, sözünü yuttu! 8

Dizide, Ebru Şahin’in oynadığı Burcu karakteriyle evlenmek üzereyken, nikahta terk edilen Osman olarak da izleyicinin hafızasına kazındı. Aslı Enver’in oynadığı Süreyya’ya aşık olan Osman’ın naif, kırılgan, vicdani kişiliği, izleyici tarafından da dizinin en sevilen ve yaşadıkları nedeniyle üzücü karakteriydi.

Güven Murat Akpınar, ilk olarak 2012 yılında Suskunlar dizisiyle dizi serüvenine başlamıştı. 10 yıldır farklı projelerde rol alan oyuncu, oynadığı her projede de dikkatleri çeken bir isim oldu. Akpınar, İstanbullu Gelin dizisinden sonra şimdilerde Show TV’nin sevilen dizisi Aziz’de yine öne çıkan bir karakter olan Adem Payidar’a hayat vermekte.

İstanbullu Gelin'in oyuncusu 'Televizyon dizisinde oynamam' demişti, sözünü yuttu! 9

Bu arada GAin platformunda Çağlar Çorumlu ile Ayak İşleri isimli dijital dizide oynayan ve Evren karakterini canlandıran Akpınar, konuk olduğu ‘Dayı Şov’ programında, diziler konusunda seçici olduğunu belirtti.

Oyuncuya daha önce söylediği, “Ben dijitalin konforuna, insani şartlarına çok alıştım. Artık televizyonda iş yapamam” sözleri hatırlatılıp Aziz dizisine gönderme yapılınca, gülümseyerek “Buraya da onun setinden geldim” yanıtını verdi…

Dizi konusunda seçici olduğunu söyleyen Akpınar, hep tutan dizilerde oynamasının şans değil kendi tercihi olduğunu da sözlerine ekledi.