Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Hande Erçel, böyle dizi tanıtımını da ilk kez gördük!

İlahi Hande Erçel, böyle dizi tanıtımını da ilk kez gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, Azize dizisiyle 19 Kasım Salı akşamı izleyicilerle buluşmaya geliyor. Buğra Gülsoy ile başrolde yer alan oyuncu instagram hesabından yeni dizisinin tanıtımını çok ilginç bir şekilde yaptı.

Boksör gibi ellerini yüzüne doğru tutan oyuncu, ayağı ile de tekme savurdu…

Erçel, “19 Kasım Kanal D” diyerek de Azize dizisinin ilk bölümüne vurgu yaptı.

Hande Erçel’in hayranları bu halini çok beğendi ve 1 saat içinde video 500 bine yakın görüntülendi. Beğeni sayısı da 300 binler yakındı.

Takipçileri, “Azize geliyor, sabırsızlıkla bekliyoruz” diye yorumlarda bulundu.

19 Kasım ???? @kanald @azizediziofficial

 

Azize, 19 Kasım Salı akşamı Kanal D’de izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün üstlendiği sezonun iddialı dizisi Azize, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de çok konuşulacak.

Senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı dizide Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yildiran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.

İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize’nin genel hikayesi şöyle; Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi… Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize…