Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma’da entrika arası sitcom var!

İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma’da entrika arası sitcom var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterinin öyle diyalogları var ki resmen sitcomluk!

Yaptığı yorumlarla kimi zaman ekran başındakileri kahkahaya boğan Yıldız, ilginç karakteriyle eğlenceli durumlara imza atmaya devam ediyor.

Sosyal medyada Yıldız’a zengin hayat yaşamak için yaptıklarıyla artık kızamayan izleyici, tavırları ve konuşmalarıyla adeta eğlenir hale geldi.

26. bölümde Kemal’in evinde yaptıkları bir konuşma ise sosyal medyanın gündemine düştü.

Kemal’in, “Sen beni seviyorsun, Halit’i değil” sözlerine “Ne saçmalıyorsun” diyen Yıldız, Kemal’in “Senin için zenginliğin sınırı mı var?” sorusuna da “İşte senin anlayamadığın da o! Zengin bir adamla evlenmekle, Halit Argunla evlenmek aynı şey değil. Ben kralla evliyim” diyerek yine gülme krizine soktu.

İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma'da entrika arası sitcom var! 11

Asıl güldüren yanıt ise Kemal’in “Ama bir kraliçe değilsin ve hiç bir zaman da olamayacaksın” sözlerinden sonra geldi.

Yıldız, “Sen öyle san. Benim tacım bile var, hem de Halit aldı” diyerek herkesi kahkahaya boğdu. Kemal’in ağzından çıkan “Çok yazık” sözü ise üstüne tuz biber ekti!

Yıldız’ın son bölümdeki komik değerlendirmesi sadece bu değildi.

Alihan ile evlendikten sonra evliliğin gerçekmiş gibi görünmesi için çırpınan Ender, kendine büyük bir tek taş yüzük aldı. Tam dükkandan çıkarken Yıldız ile karşılaştı. Aralarındaki gergin konuşma sonrasında Yıldız, yaptığı yorumla yine çok güldüren bir ana imza attı.

Yıldız, yüzüğü görünce, tespitini patlattı: “Benim kardeşim kuru kitapla kaldı, kadın pırlantadan önünü göremiyor!”

Entrikadan boğulan dizide, Yıldız’ın sahneleri resmen nefes aldırıyor izleyenleri ve gülmek için şahane malzemeler çıkartıyor.

İşte o sahneler:

İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma'da entrika arası sitcom var! 12 İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma'da entrika arası sitcom var! 13 İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma'da entrika arası sitcom var! 14 İlahi Yıldız! Komediye çevirdin diziyi! Yasak Elma'da entrika arası sitcom var! 15