Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinin İlker Ilgaz’ı Serkay Tütüncü’ye adeta piyango vurdu!

Masumiyet dizisinin İlker Ilgaz’ı Serkay Tütüncü’ye adeta piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Serkay Tütüncü, son yıllarda dikkat çeken genç oyuncuların başında geliyor. Üst üste yer aldığı projelerle göz dolduran oyuncu, izleyicilerin de aklına yazdığı karakterlerle büyük bir çıkış yaptı.

Tütüncü’nün ismini ilk olarak İnsanlık Suçu dizisinde duyan izleyiciler, Gökhan Gökdemir karakteri ile oyuncuyu tanımıştı. Ardından Afili Aşk dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, canlandırdığı Volkan Çekerek karakteri ile çok sevildi.

Sonrasında ise Bay Yanlış dizisinde yer alan ve Ozan Dinçer olarak başarısına devam eden Serkay Tütüncü, bir sürü dinlendikten sonra 2021 yılında yeniden ekranlara dönüş yapıyor. Bu sefer ise adeta piyango gibi nitelendirilebilecek bir dizide yer alacak olan Serkay Tütüncü, Masumiyet’in kadrosunda bulunuyor.

Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır gibi 3 önemli isimle aynı sette yer alma şansına kavuşan oyuncu, İlker Ilgaz olarak izleyici karşısına çıkacak.

Son dönemin dikkat çeken genç isimlerinden Serkay Tütüncü, etkili bir karakterle hayranlarının karşısına çıkacak ve bir hayli de heyecanlı. Dizinin hazırlıkları sırasında çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Dizi hakkında kısa bir açıklama yapan Serkay Tütüncü, “Birçok dış etkene rağmen kişinin kendi çerçevesinde merhameti tercih etmesi sanırım, masumiyet. Birçok karakterin kendi içerisinde yaşadığı bir sürü dram var” dedi.