Ana sayfa Güncel Haberler İlker Kaleli karizma sergiledi! Can Yaman ve Hilmi Cem İntepe sempati saçtı

İlker Kaleli karizma sergiledi! Can Yaman ve Hilmi Cem İntepe sempati saçtı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler sosyal medya üzerinden son hallerini takipçilerinin beğenisine sunuyor. Öğretmen dizisinde Akif öğretmen olarak ekrana gelen İlker Kaleli karizmasını sergiledi. Bay Yanlış dizisinin Özgür’ü Can Yaman ve Maria ile Mustafa isimli yeni dizinin Mustafa’sı Hilmi Cem İntepe sempatik halleri ile kalpleri kazandı.

Fox TV ekranında yeni sezonda kaldığı yerden devam edecek olan Öğretmen dizisinde başrolde yer alan İlker Kaleli, Poyraz Karayel’in ardından yeniden ekranlara dönüş yapmıştı. Ünlü oyuncu dizinin çekimlerinde yer aldığı şu dönemde hem fit hali hem de karizmatik duruşuyla sosyal medyada ilgi gördü.

İlker Kaleli karizma sergiledi! Can Yaman ve Hilmi Cem İntepe sempati saçtı 9

Bay Yanlış dizisiyle ekranda yer almayı sürdüren Can Yaman, instagram’dan sempatik bir pozunu yayınladı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, Özge Gürel ile Dolunay dizisinden sonra yeni projede de iyi bir uyum yakaladı. Can Yaman, Bay Yanlış dizisiyle kariyer yükselişinde basamakları ikişer ikişer çıkıyor.

İlker Kaleli karizma sergiledi! Can Yaman ve Hilmi Cem İntepe sempati saçtı 10

Yeni dizi Maria ile Mustafa yakında atv’de yayınlanacak. Geçen sezon TRT1’de Tek Yürek’te izlediğimiz Hilmi Cem İntepe ise hayranları ile bu sefer bir dram hikayesinde buluşacak. Dizinin çekimleri devam ederken ünlü oyuncu, mutluluğunu sergileyen pozuyla beğenileri kazandı.

İlker Kaleli karizma sergiledi! Can Yaman ve Hilmi Cem İntepe sempati saçtı 11