Ana sayfa Dizi Fragmanları Çukur dizisinde unutulmayan Erik Dalı, bu sefer Çatı Katı Aşk’a ilham oldu!

Çukur dizisinde unutulmayan Erik Dalı, bu sefer Çatı Katı Aşk’a ilham oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televziyon ekranında bir dizi tutturmak zor iş… Çatı Katı Aşk hem hikaye bütünlüğü hem de oyuncu kadrosu ile iyi bir yapım olarak Kanal D ekranında yer alıyor. Ancak birçok dizide olduğu gibi beklentileri karşılayamadı.

Çatı Katı Aşk dizisinin 8. yeni bölümünde ilgiyi artırmak için bazı zamanlar dizilerde denenen bir yöntemi göreceğiz. Daha öce Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi başarılı dizilerinde de uygulanan bu yöntemde bilinen ve çok sevilen türküler eşliğinde eğlence ortamı oluşturuluyor.

Çukur dizisinin 3. sezonunda Hazal Subaşı ve Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Nehir ile Yamaç karakterlerinin Erik Dalı performansını hatırlayacaksınız. Bu sefer de Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı, Nilay Deniz ve Ezgi Şenler, Erik Dalı performansları ile dikkat çekecek.

Çatı Katı Aşk dizisinin 8. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınladı. Dizide erik dalı rüzgarının estiğine şahit olacaksınız. Ancak bu eğlencenin sonu yine tatsız bir sürprizle bitiyor!

Çatı Katı Aşk yeni bölümüyle 27 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. İşte 8. yeni bölümden ilk fragman: