Ana sayfa Kadın Haberleri Pelin Karahan şık! Seray Kaya gizemli! Aslı Bekiroğlu aşırı mutlu!

Pelin Karahan şık! Seray Kaya gizemli! Aslı Bekiroğlu aşırı mutlu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımları ile kendileri hakkında verdikleri mesajlar dikkat çekiyor. Pelin Karahan, Seray Kaya ve Aslı Bekiroğlu birbirlerinden farklı lokasyonlarda birbirlerinden çok farklı mesajlar verdi.

Yeni sezonda ekrana dönmek için hazırlık yapan ve sürpriz bir projesi bulunan Pelin Karahan, ailesiyle birlikte tatilde de güzel vakit geçiriyor. Ünlü oyuncu, şık halleriyle de sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Havuz başı pozu ile göz dolduran Pelin Karahan, takipçilerinden büyük iltifat gördü.

Pelin Karahan şık! Seray Kaya gizemli! Aslı Bekiroğlu aşırı mutlu! 9

Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile göz dolduran Seray Kaya ise siyah beyaz paylaştığı fotoğrafıyla dikkat çekti. “Bi siyah beyaz daha?” diye not bırakan oyuncu, zaman zaman ruhsal durumunu gösteren paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu, 2019 yılının Şubat ayında babası Hasan Kaya’yı kaybettikten sonra sıkıntılı bir süreç yaşamıştı.

Pelin Karahan şık! Seray Kaya gizemli! Aslı Bekiroğlu aşırı mutlu! 10

Aslı Bekiroğlu ile tatil keyfi sürmeye devam ediyor. Alaçatı’da sevgilisi Can Koçkan ile birlikte güzel günler yaşayan oyuncu, yeni bir projesi olmadığı için bu yaz uzun tatil yapacağını söylemişti. Oyuncu, Alaçatı’dan bir fotoğrafını yayınladı ve “Ojo’yu özlüyorum, gözlerim kapalı” diye de not bıraktı.

Pelin Karahan şık! Seray Kaya gizemli! Aslı Bekiroğlu aşırı mutlu! 11