Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’den heyecanı artıran dizi paylaşımı geldi!

İlker Kaleli’den heyecanı artıran dizi paylaşımı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlker Kaleli, bu sezon Yabancı dizisi ile el sıkışmıştı.Ancak oyuncu projeden son anda vazgeçti… Pınar Deniz ile başrolde yer almasını heyecanla bekleyen hayranları ise bu durumu şaşkınlıkla karşılaşmıştı.

Kaleli’nin diziden vazgeçmesinin altında yatan sebep ise BBC projesi olan The Serpent isimli dizi… Çekimler için Tayland’a giden İlker Kaleli, program çakışması yaşandığı için Yabancı dizisine veda etmek zorunda kaldı.

Tayland yollarına düşen İlker Kaleli’den instagram hesabından ilk paylaşım da geldi. Oyuncu Tayland’ın başkenti Bangkok manzaralı pozuyla beğenileri topladı.

İşte İlker Kaleli’nin paylaşımı:

Selam Thailand.

İlker Kaleli'den heyecanı artıran dizi paylaşımı geldi! 7

BBC projesi ‘The Serpent’in çekimleri başlıyor…

İlker Kaleli, BBC-Netflix ortak yapımı ‘The Serpent’ dizisinin çekimleri için Tayland’a gitti. Cuma gecesi Bangkok’a uçan oyuncu ekibe katıldı. Oyuncunun dört hafta sürecek çekimleri Bangkok’un ardından adalarda devam edecek.

Dizi Hindistanlı ünlü seri katil Charles Sobhraj’ın sıra dışı hikayesini anlatıyor. BBC’nin yanısıra Netflix’te de yayınlanarak dünyada geniş bir kitleye ulaşması beklenen ‘The Serpent’in yönetmenliğini ünlü ‘House of Cards’ dizisini yöneten Tom Shankland yapıyor.

İlker Kaleli, BBC ile şubattan bu yana görüşmelerini sürdürdüğü ‘The Serpent’in çekim takviminin çakışması nedeniyle ‘Yabancı’ adlı yerli dizi projesinde rol alamayacak.