Ana sayfa Dizi Fragmanları İnanmayacaksınız ama söyledi! Masumlar Apartmanı’nda Safiye herkesi çok şaşırtacak!

İnanmayacaksınız ama söyledi! Masumlar Apartmanı’nda Safiye herkesi çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde ilginç gelişmeler yaşanacak! İnci’nin eve gelmeyi kabul etmesi ile birlikte Safiye ile birlikte tüm ev halkı, başka bir sürece geçiyor. Hikayenin esas kısmı da şimdi başlıyor! Zira İnci, o evde pek çok şeyi değiştirmeye başlıyor!

Han ile boşanmaktan vazgeçen İnci, bu hafta yayınlanan son bölümde ailesi ile oturmayı kabul etmişti. Safiye’nin hijyen hastalığı nedeniyle her yeri naylonla kapladığı eve ilk adımı attı İnci. Aslında bu adım, evdeki herkesin hayatını değiştirecek bir adımdı!

Dizinin 20. bölüm tanıtımında, yeni bölümde izlerken gülümsetecek pek çok sahne olacağı anlaşılıyor. Özellikle Safiye’nin evdeki temizlik kurallarını İnci’ye anlatırkenki hali, herkesi güldürecek.

İnci’nin laboratuvara girer gibi giyindiği sahnede şaşırıp kaldığı anlar, izleyiciyi muhtemelen gülmekten kırıp geçirecek. Şimdiden heyecanla beklenen yeni bölüm tanıtımının sonundaki bir sahne ise herkesi şaşkına çevirecek!

“Umarız rüya değildir” diyerek yorum yapan kimi izleyiciler, Safiye’nin sabahlığı ile binanın merdivenlerinden inip Naci ile kapıda buluştuğu ve “Bugün dışarı çıkalım mı?” dediği sahne, herkesi çok şaşırttı.

Safiye’nin bunu rüyasında görmüş olma ihtimali var ama bir yandan da İnci’nin eve gelmesiyle beraber, Safiye’nin de başka bir dönüşüm yaşamaya başlayacağı anlaşılıyor.

İnanmayacaksınız ama söyledi! Masumlar Apartmanı'nda Safiye herkesi çok şaşırtacak! 10

Gülben, bir önceki bölümde evde birbirini seven iki kişiyi görürlerse, kendilerinin de değişebileceğini söylemişti. Bu değişimin ilk adımları da yeni bölümde görülecek.

Eğer bu bir rüya sahnesi değilse, Safiye’nin yaşadığı bu heyecan herkesin beklediği bir gelişme. Ancak sonunun hüsranla biteceğini de henüz Safiye bilmiyor! Zira Naci’nin hastalığı nedeniyle Safiye’nin ilerde çok daha büyük bir acı yaşayacağı da görülüyor…

İnanmayacaksınız ama söyledi! Masumlar Apartmanı'nda Safiye herkesi çok şaşırtacak! 11

Naci henüz Safiye’ye gerçeği anlatmadı ama anlattığında Safiye’nin yine içine kapanma ve kendisini uğursuz olarak görme ihtimali yüksek. Yine de bu hafta izleyiciyi çok şaşırtacak gelişme ile Safiye’nin dışarı çıkma ihtimali kapıda bekliyor!

Bakalım bu bir rüya mı, yoksa gerçekten Safiye bunu isteyecek mi? İzleyip göreceğiz.

İşte 20. bölüm tanıtımı: