Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu 29 Nisan Cumartesi 5. bölümde neler olacak?

İnsanlık Suçu 29 Nisan Cumartesi 5. bölümde neler olacak?

tarafından ker_def
İnsanlık Suçu 5. bölümde neler olacak?

Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Gizem Karaca’nın başrolündeki dizinin yeni bölümü 28 Nisan Cumartesi günü izleyenlerle buluşacak.

5. bölüm fragmanı ve özeti:

İnsanlık Suçu 5. Bölümde Sami’nin gerçek babası olduğunu öğrenen Cemal, başta annesi olmak üzere herkese öfke duymaya başlar… Cemal, bundan sonra geçmişin hesabını sormaya başlayacaktır!

İnsanlık Suçu 28 Nisan cumartesi yayınlanacak olan yeni bölümde Cemal, yıllar sonra şok eden bir gerçekle daha yüzleşmek zorunda kalıyor. Gökhan’ın gerçek yüzünü ortaya çıkaran, Suna’yla ise daha da yakınlaşmaya başlayan Cemal’in bu halleri, Sami’nin gözünden kaçmaz. Gökhan ve Neslihan arasında olanları ortaya çıkararak, Suna ve Gökhan’ın ayrılığına sebep olan Cemal, okları üzerine çeker. Sami, ondan bu yaptığının hesabını sorar. Cemal ise onların gerçekte nasıl insanlar olduğunu ve onlardan neden bu kadar nefret ettiğini tek tek anlatmaya başlar. Cemal’in sözleriyle deliye dönen Sami sonunda bir itirafta bulunur. Sami, Cemal’e onun gerçek babası olduğunu söyler ve bu itirafla birlikte artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz..

İnsanlık Suçu 29 Nisan Cumartesi 5. bölümde neler olacak? 7

İnsanlık Suçu 5. Bölüm Özeti

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur!

Sami’nin oğlu olduğunu kabullenemeyen Cemal, aksini ispat etmek için annesiyle konuşur ancak istediği cevabı alamaz. Bu gerçekle yüzleşmek de annesini affetmek de Cemal için hiç kolay olmayacaktır. Annesi başta olmak üzere herkese karşı öfkelidir ve tutunacak bir dal arar. O anda Suna’ya çok ihtiyacı vardır. Suna ise Cemal ve Gökhan’ın kardeş olduğunu öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Cemal onun için artık imkânsızdır.

İNSANLIK SUÇU BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Cemal, babasının İstanbul’da 25 yıl önce kurduğu atölyeyi keşfettiğinde kendini uzun zamandır ilk defa bir yere ait hisseder. Artık nereden başlayacağını biliyordur. Ancak yine karşısında Sami’yi bulur. Bu mekânın onun için de vazgeçilmez bir anlamı vardır. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Cemal bir babaannesi olduğunu öğrenir. Bu durum Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle 28 Nisan cumartesi 20.00’de Kanal D’de!

KÜNYE

Yapım : Pastel Film

Yapımcı : Efe İrvül

Yönetmen : Barış Yöş

Senaryo : Can Sinan

Müzik : Sound

Sanat Yönetmeni : Dilek Yelence

Görüntü Yönetmeni : Ali Aslan

Cast direktörü : Yelda Gürkan

Oyuncular : Kaan Yıldırım (Cemal), Gizem Karaca (Suna), Melike İpek Yalova (Cevher), Serkay Tütüncü (Gökhan), Laçin Ceylan (Hülya), Deniz Uğur (Emel), Cankat Aydos (Selim), Cansu Dağdelen (Esra) ve Ahmet Mümtaz Taylan (Sami)