Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu 3. bölüm internete özel fragman yayınlandı…

İnsanlık Suçu 3. bölüm internete özel fragman yayınlandı…

tarafından zk zk
KANAL D’nin yeni dizisi İnsanlık Suçu 3. bölümüyle 14 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melike İpek Yalova’nın oynadıkları dizinin 3. bölüm özel tanıtımında Cemal için zor bir dönemin daha başladığı görülüyor. Cemal, hakkı olan zenginliği almayı başarabilecek mi?

İşte yeni bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal, amcasından bir şans daha istiyor! Gözaltına alınan Cemal, sorgu boyunca metanetini korumaya çalışsa da sorguda komiserin, en yakın arkadaşı Selim ile ilgili söyledikleri kafasını karıştırır. Cemal, tam olarak suçsuzluğunu ispat edemez. Ancak delil yetersizliğinden serbest kalır. Tam işleri yoluna koyduğunu düşünürken amcasının artık onunla görüşmek istemediğini öğrenir.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu sırada Adana’da da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanır. Cemal’in kardeşi Esra annesinin evine geri döner. Ancak bu dönüş yeni sıkıntıların başlangıcı olacaktır.

İnsanlık Suçu 3. bölüm internete özel fragman yayınlandı... 7

Diğer tarafta Suna, Gökhan’ın ihanetiyle yüzleşmeye karar verir. Bu durum Suna ile ilgili hiç bilinmeyen sırları da gün yüzüne çıkaracaktır. Gökdemir Malikânesi’ne gelen Cemal, amcasından bir şans daha isterken, aldatılmanın acısını çeken Suna, Sami ve Emel’in önünde Gökhan’la hesaplaşmak için fırsat kollamaktadır. Aniden gelişecek olaylar başta Cemal ve Suna olmak üzere herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir.