Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisi lütfen bitmesin! İnsanlık Suçu 6. bölüm 2. fragmanı izle!

İnsanlık Suçu dizisi lütfen bitmesin! İnsanlık Suçu 6. bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı İnsanlık Suçu dizisinin 6. bölümü 5 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranında olacak.

2. sezonda da devam etmesi konusunda Kanal D’nin arkasında durduğu İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

İnsanlık Suçu dizisinin 6. bölümünün 2. fragmanı da yayınlandı. Dizinin sıkı bir hayran kitlesinin oluştuğunu gözlemlemekteyiz. Bu nedenle de dizilerinin final yapmasını hiç istemiyorlar. Ancak konu Kanal D dizisi olunca her zaman için bir risk olduğu da gerçek.

İşte 6. bölüm 2. fragmanı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Cemal, ilk defa gördüğü babaannesi Kadriye’den baba yadigârı atölyeyi ister. Kadriye bir şart koşar. Eğer annesini silerse, istediğini alacaktır. Cemal, bir seçim yapmak zorundadır. Cemal’in Kadriye ile görüştüğünü öğrenen Hülya deliye döner. Cemal günden güne ondan tamamen kopmaktadır.

Gökhan ise; hapisten yeni bir çevre edinmiş çıkar. Artık onun adına can yakan gizemli bir yardımcısı vardır.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İnsanlık Suçu dizisi lütfen bitmesin! İnsanlık Suçu 6. bölüm 2. fragmanı izle! 7

Suna, evden ayrılıp ayakları üzerinde durma mücadelesi verirken, Cemal’den uzak kalmaya kararlıdır ama tam tersi olur. Suna ne kadar dirense de Cemal’den uzaklaşamaz… Kader ikilinin yollarını yeniden kesiştirir. Ve Cemal’in bu tesadüfe bir itirazı olmayacaktır.

Diğer yandan Esra, Selim’in acısından ne yaptığını bilmez haldedir. Yeni tanıştığı gizemli kadın, Esra’nın hayatını bambaşka bir hale getirecektir.

Malikânede ise, sular durulmuyordur. Sami gerçeği daha fazla saklayamaz ve Cemal’in babası olduğunu annesi Kadriye’ye açıklar. Bu yeni bilgi Gökhan’a hiç istenmeyen bir anda ulaşınca, ortalık karışır.