Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde ‘hapse girse de kurtulsak’ denilerek dışlanan karakter kim?

Çukur dizisinde ‘hapse girse de kurtulsak’ denilerek dışlanan karakter kim?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz ve Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Çukur dizisi 28. bölümü 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanı izleyen izleyiciler Kemal ile Emrah’ın kavga sahnesini pek bi beğendi…

“Yürü be Kemal…”
“Kemal, Emrah’ın ağzını burnunu kır gitsin.”
şeklindeki yorumlar, izleyicinin keyfinin yerinde olduğunu gösteriyordu. Kemal’in Emrah’a sert vuruşlarının izleyicinin yağlarını eriteceği kesin… Bazı izleyiciler ise Emrah’ın yeterince güçlü karşılık verememesinin sebebine takılı kalmış durumda.

Çukur dizisinde 'hapse girse de kurtulsak' denilerek dışlanan karakter kim? 8

Bir izleyici ise şu yorumda bulunmuş: “Sena ile Yamaç, Emrah’ın taklasına geldi. Bakalım bu bölüm uçan tekme olacak mı?”

Bir başka izleyici ise kafayı Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena karakterine takmış durumda. “Sena hapise girse de kurtulsak” diyen izleyici çok sayıda beğeni almış.

Sena yüzünden diziden sıkıldığını söyleyenlere de rastlıyoruz.

İşte 28. bölüm 1. fragmanı:

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 28. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı.

Sena’nın yalan söylediğini öğrenen Yamaç’ın öfkesine hakim olamadığı tanıtımda ikilinin hesaplaşması heyecanı yükseltiyor.

İdris, Emmi ve Paşa’yı sert sözlerle uyarırken, Kemal’in Emrah’la dövüş sahneleri dikkat çekiyor. Sena ise “Yaptığımın bir bedeli var. Benim bu bedeli ödemem gerekiyor!” diyerek Yamaç’ı şaşırtıyor.

Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

Çukur dizisinde 'hapse girse de kurtulsak' denilerek dışlanan karakter kim? 9

27. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur, uçurumun eşiğine doğru sürükleniyordur. Koçovalılar ile Vartolu arasındaki mücadele artık İdris Koçovalı ile Vartolu arasında yaşanmaktadır. Vartolu, Çukur’u ele geçirmek için hamleler yaparken asıl büyük darbeyi İdris Koçovalı’dan alır. İdris, Saadet’i evlendirmeye kararlıdır ve mahallenin kalbinde herkesi düğüne davet eder.

ÇUKUR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sırada Yamaç, bir yanda Vartolu ile babası arasındaki mücadelede dengeyi sağlamaya çalışırken, öteki yanda Sena ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışır. Ancak sırlar, aşıklar arasındaki mesafeyi daha da açacaktır. Emrah, Nazım ve Vartolu ile iş birliği yapmaya yeşil ışık yakan Selim’in ise Çukur’u nasıl bir fırtınaya sürükleyeceği soluksuz beklenecek.