Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu dizisiyle hüsran yaşayan Gizem Karaca, sosyal medya gündemde kalıyor

İnsanlık Suçu dizisiyle hüsran yaşayan Gizem Karaca, sosyal medya gündemde kalıyor

tarafından ker_def

9 Temmuz 1992 İstanbul doğumlu olan Gizem Karaca, güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra dikkatleri üzerine çekmişti. Muhteşem Yüzyıl’ın 1. sezonunda cariye olarak rol alan, Adını Feriha Koydum dizisinde kısa bür süre bulunan, Eve Düşen Yıldırım dizisindeki Muazzez olarak dikkatleri üzerine çeken Gizem Karaca, Güzel Köylü dizisiyle de çıkış yapmıştı.

Kara Sevda dizisinde Mercan karakterine hayat veren, Küçük Ortak, İstanbul Sokakları, İçimdeki Fırtına dizilerinde rol alan Karaca, son olarak ise İnsanlık Suçu dizisinde Suna karakteriyle 2018 yılında ekrandaydı.

Dizinin reyting sorunları nedeniyle erken final yapması ile canı fena halde sıkılan oyuncu, uyuşturucu ticareti yapma suçlamasıyla mahkemeden çıkan ceza kararıyla da dikkatleri üzerine çekmişti.

Gizem Karaca’dan kurbağalı ‘estetik’ yanıtı!

Oyuncu Gizem Karaca, Instagram’ın soru sorma özelliği üzerinden hayranlarının kendisiyle ilgili merak ettiklerine yanıt verdi.

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre yeni dönemin başarılı isimlerinden 25 yaşındaki oyuncu Gizem Karaca, pek çok ünlü gibi sosyal medya hesabından soru sorma özelliğini açtı ve kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Karaca, bir takipçisinin estetikle ilgili sorusuna da şimdiye kadar yaptırmadığını ancak bu konuda çok tutucu olmadığını da belirtmeden geçemedi.

İşte Karaca’nın estetik sorusuna verdiği yanıt:

İnsanlık Suçu dizisiyle hüsran yaşayan Gizem Karaca, sosyal medya gündemde kalıyor 7