Ana sayfa Sosyal Medya Berker Güven ile sevgilisi Nihal Yalçın iki ayrı dizide güneş gibi parlıyor!

Berker Güven ile sevgilisi Nihal Yalçın iki ayrı dizide güneş gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berker Güven sevgilisi Nihal Yalçın’ı özel günde yalnız bırakmadı! Üç Kız Kardeş dizisinde Somer karakterini canlandırmakta olan ünlü oyuncu Berker Güven, bir süredir Nihal Yalçın ile aşk yaşıyor. Nihal Yalçın da Oğlum dizisiyle ekranda yer almaya devam ediyor. İkilinin etkili dram hikayelerinde öne çıkan ve takdir gören iki karakteri başarıyla canlandırmaları dikkatleri çekiyor.

İkili aşklarını daha önceden ilan etmişti. Berker Güven de sevgilisini 41. İstanbul Film Festivali’nde yalnız bırakmadı. Aralarındaki yaş farkı ile magazin gündeminde yer alan ikilinin iyi bir uyum yakaladıkları görüntülere yansıdı. Festivalde Nihal Yalçın’ın başrolünde yer aldığı Zuhal isimli film ilk kez gösterildi. Oyuncu da bu nedenle bir hayli heyecanlıydı.

Nihal Yalçın, “Kapanış bizi filmle oldu. Zuhal çok sevdiğimiz bir film. Çok heyecanlıyız. Herkes filmi çok sevdi, çok kalabalıktı. Oldukça güzeldi” diye konuştu. Berker Güven de sevgilisinin heyecanını paylaştı. Oyuncu, “Heyecanlıyız, bugün Nihal’in gecesi. Film de çok güzel” diye konuştu.

Nihal Yalçın, ayrıca Show TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Oğlum dizisinde başrolde yer alıyor. Etkili dram performansı ile adından söz ettiren oyuncu, şimdiye kadar dizide sergilediği güçlü dram rolüyle çok ilgi çekti…

Berker Güven ile sevgilisi Nihal Yalçın iki ayrı dizide güneş gibi parlıyor! 52

Benzer şekilde Berker Güven de yine bir başka dram dizisinde başrolde bulunuyor. Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş isimli dizide Somer karakteri ile izlediğimiz oyuncu yine bir dram dizisinde etkili rolüyle çok konuşuluyor.

Her iki oyuncu da aynı dönemde dram dizilerinde rol alarak kariyerlerini sürdürürken, hayranlarından da bu süreçte büyük destek görüyor. Özellikle Berker Güven’in son yıllardaki etkili çıkışları geniş bir hayran kitlesi elde etmesini sağladı. Oyuncu, Zalim İstanbul dizisindeki Nedim Karaçay karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Berker Güven ile sevgilisi Nihal Yalçın iki ayrı dizide güneş gibi parlıyor! 53

Üç Kız Kardeş dizisi de çok etkili bir çıkış yaparak, reyting birincilikleri elde ediyor. Bu durumun Berker Güven’in kariyerine çok olumlu yansıdığını söylemek lazım.