Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayatının en önemli kararını sosyal medyadan duyurdu!

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayatının en önemli kararını sosyal medyadan duyurdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Özellikle Netflix’de yayınlanan  Aşk 101 dizisindeki performansı ile büyük beğeni kazanan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı şu sıralar ATV’nin İçimizdeki Ateş dizisinde başrolde yer alıyor.

Bir süredir şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşayan ünlü oyuncu evleneceğini duyurdu. Ünlü çift,  instagramdan yaptıkları paylaşımla hayranlarına güzel haberi verdi.

İpek Filiz Yazıcı, ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısı ile ismini duyuran Ufuk Beydemir ile birlikte çekilen ve elindeki yüzüğünü ön plana çıkardığı fotoğraf karesini, “Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi” notuyla instagramda takipçileri ile paylaştı.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı hayatının en önemli kararını sosyal medyadan duyurdu! 7

Ünlü çifte, Selahattin Paşalı, Nurgül Yeşilçay, Rojda Demirer, Alina Boz ve Mabel Matiz’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isimden tebrik mesajları geldi.

İkilinin ilişkisi ilk ortaya çıktığında, 30  yaşındaki Ufuk Beydemir ile 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı arasındaki yaş farkı da magazin basınında konu edilmişti.

Zaman zaman birlikte mutlu karelerini sosyal medyadan paylaşan ikilinin evlilik kararı hayranlarını da oldukça mutlu etti.

2016 yılından bu yana da ekranlarda yer alan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Babam ve Ailesi isimli diziyle başladığı kariyer yolculuğunda Elimi Bırakma isimli yapımdaki ‘Ceyda’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu geçtiğimiz aylarda Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinde ‘Hazan’ karakterini canlandırmıştı. Bu dizi kısa süreli olunca, yaz ayları için düşünülen İçimizdeki Ateş dizisi için yeni bir fırsat bulan İpek Filiz Yazıcı, başrole adını yazdırdı.

İçimizdeki Ateş’te, Atakan Hoşgören ile birlikte başrolde yer alan İpek Filiz Yazıcı dizide, hukuk fakültesini tamamlamış stajyer avukat ‘Hale’ karakterini canlandırıyor.