Ana sayfa Dizi Haberleri İpek Tuzcuoğlu 3 yıllık dizi hasretine son veriyor!

İpek Tuzcuoğlu 3 yıllık dizi hasretine son veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 11 Temmuz 1971 İzmir doğumlu olan ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu, 1990’lı yılların ortalarından bu yana ekranlarda yer almakta olan bir isim… İpek Tuzcuoğlu, birçok dizide ve sinema filminde boy gösterdi. Oyuncu 3 yıldır ise dizilere ara vermişti.

Asmalı Konak’ta canlandırdığı Dicle karakteri ile akıllara kazınan oyuncu, Dürüye’nin Güğümleri dizisiyle de büyük dikkat çekmişti. İpek Tuzcuoğlu, son dönemde Aşk ve Mavi dizisinin yanı sıra Yalaza’da rol aldı. Yalaza dizisi, toplam 20 bölüm sürmüştü.

İpek Tuzcuoğlu, Nalan İnce olarak 2017 yılında Yalaza’da oynadıktan bu yana neredeyse 3 yıl geçti. Bu süreçte inzivaya çekilen oyuncu ne bir dizide ne de sinema filminde görünmedi.

Ancak İpek Tuzcuoğlu için yeniden ekranlara dönme fırsatı yine TRT1 ekranında gerçekleşecek. Hasan Kaçan’ın senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği Tövbeler Olsun isimli dizi, yeni sezon için oyuncu seçimlerine devam ediyor.

İpek Tuzcuoğlu’nun da dizinin kadrosunda yer aldığı ortaya çıktı. Erkan Can, Güven Kıraç, Seda Akman, Ünal Silver gibi usta isimlerin yanı sıra; Sercan Badur, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak da dizinin kadrosunda yer alıyor.