Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisi için şaşırtan Erkenci Kuş uğuru!

Bay Yanlış dizisi için şaşırtan Erkenci Kuş uğuru!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’in buluştuğu Bay Yanlış dizisinin ilk bölümü 26 Haziran 2020 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Dizinin büyük merak ve heyecan ile bekleniyor. Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, daha önceki dizisi Erkenci Kuş ile Bay Yanlış’ı aynı gün başlatarak önemli bir uğur yapmış durumda.

26 Haziran 2018 tarihinde Can Yaman ve Demet Özdemir’i buluşturan Erkenci Kuş dizisi büyük bir başarı elde etmişti. Dizi 26 Haziran 2018 tarihinde başladı ve hiç durmak bilmeden 6 Ağustos 2019 tarihine kadar devam etti.

Erkenci Kuş dizisi toplam 51 bölüm yayınlandı ve büyük başarılar kazandı. Can Yaman’ın yurt dışında tanınmasını sağlayan Erkenci Kuş, Gold Film adına da iyi gelir getiren bir iş oldu. Türkiye’nin tanıtımı noktasında da Erkenci Kuş dizisi büyük ilerleme sağladı.

Can Yaman’ın yeni dizisi Bay Yanlış’ın daha da büyük bir etki yaratması hedefleniyor. Erkenci Kuş ile Bay Yanlış dizilerinin 26 Haziran tarihlerinde başlamış olması da hem güzel bir düzenleme hem de uğur getirmesi için yapılan bir çaba olarak değerlendiriliyor.