Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İpek Tuzcuoğlu, son rolünü korkarak kabul etti!

İpek Tuzcuoğlu, son rolünü korkarak kabul etti!

tarafından ker_def

ipektuzcuoglu1

BİRÇOK ŞEY ANLAMSIZ GELİYOR

Sektörden kendinizi uzak tutuyorsunuz, bilinçli bir tercih mi?

Tabii, kendi isteğim. Artık birçok şey anlamsız geliyor. Önceliklerim değişti. Neonlarla çok ilgili değilim. Gökyüzündeki yıldızlar daha çok ilgimi çekiyor.

‘Hep genç kalmalıyım’ diye bir kaygı duyuyor musunuz?

O da bir tuzak ama yaş ilerledikçe o tuzağa düşmem yaklaşıyor, itiraf edeyim sana (gülüyor). Oyuncular için zor bir durum. Dedim ya ünlü insanlar için hayat biraz daha zor. Yaş ilerliyor ama o yaşın güzelliğine vakıf olabilmek gerekiyor. Estetik yaptırmıyorum. Bir insanın yüzündeki çizgiler onun yaşanmışlıklarıdır.

Geç yaşlanmayı kim istemez?

Bunlar hep medyanın empozeleri. Güzel olacaksın, yaşlanmayacaksın, fit olacaksın… Bunlar yeni nesil için de tehlikeli. Estetik yaşı çok düştü. İnsanlar şükretmiyor, beğenmiyor kendini. Mutsuzlar…

Hayat felsefeniz var mı?

Tabii, benim hayat felsefem adaletli, vicdanlı ve güzel ahlaklı olabilmek üzerine kurulu. Kimseye kötülük yapmamak, herkese karşı hoşgörülü olmak… Bunlar benim olmazsa olmazlarım.

Karşınızdaki kişide de arar mısınız bunları?

Aramam çünkü bulamam. Beklenti, yorucu ve yıpratan bir şey. Karşımdaki kişiden bir beklentim olamaz ama dost dediklerimle yolum bu noktada aynıdır.

Aşkı sormak istiyorum size…

Ay onu sorma! Ben her şeye aşığım. Aşk benim için kadın-erkek ilişkisinin çok ötesinde artık. Kişiye duyulan aşkı genç oyunculara bırakıyorum.