Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı!

İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Rol aldıkları televizyon dizileriyle büyük kitleler tarafından tanınan oyuncular, sosyal medyadan da ilgiyle takip edilen isimler. Dizilerde olsunlar ya da olmasınlar, hayranları onları hiç bırakmıyor. Aşağıda dört ünlü kadın oyuncunun son sosyal medya paylaşımlarını görebilirsiniz. İkisi halihazırda ekranda ama diğer ikisi bir süredir dizilerde yok. Yine de hayranları onları takip etmeye devam ediyor.

Bu oyunculardan ilki İrem Helvacıoğlu. Şu an ekranda değil ama Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes ile hayran kitlesini büyüten oyuncu, şu sıralar yeni dizisiyle ekrana gelme hazırlığı yapıyor.

Özcan Deniz ile birlikte oynayacağı Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz isimli bir fotoğrafçı kadını canlandıracak.

Dizinin çekimleri bir süre önce İstanbul’da başlamıştı. Kısa bir zaman önce de tüm ekip ve oyuncular Katar’ın Doha kentine gitti çekimler için. Helvacıoğlu, sadece iş değil, eğlenceye de zaman ayırıyor Doha’da.

İşte oyuncunun çölde deveye bindiği o anlardan bir paylaşımı:

Çöl sıcak olur sanmıştım… komik değil ama gülüyoruz ????

İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı! 10

Uzun süredir ekranda olmayan Hande Soral ise hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Eşi İsmail Demirci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynayan Soral, kendisi de Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynamaya başladı. Henüz onun sahneleri ekrana gelmedi ama merakla bekleniyor.

Soral’ın yaptığı son paylaşım ise diziden değil. Bir moda çekiminden. Üzerindeki siyah deri kıyafeti ile verdiği poz, hayranlarından beğeni alıyor…

edible flower ????
w/ @guellsener

İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı! 11

Ekranın son dönem en çok konuşulan isimlerinden birisi de Melis Sezen. Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile izleyiciyi sinir etse de başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Oyuncu aynı zamanda dizide hayli şık kıyafetler de giyiyor. Spor tarzındaki şıklığıyla da aşağıdaki pozu vermiş..

????????

İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı! 12

Cesur ve Güzel dizisinden sonra ekranda yer almayan Tuba Büyüküstün ise geçmişe götürmüş takipçilerini. Kendisinin de en çok sevdiği dizilerden biri olduğu söylediği Gönülçelen’den bir fotoğraf paylaşmış oyuncu.

Yakın zamanda Menajerimi Ara dizisine konuk olan Tuba Büyüküstün’ün, bir diziyle görüşmelerinin olduğu konuşuluyor. Oyuncu ekranda heyecanla beklenirken, Gönülçelen dizisinden bir kare ile de hayranlarını selamlamış…

#gönülçelen #Hasret #hıdırellez ????✨

İrem Helvacioglu deveye bindi! Hande Soral ve Melis Sezen şıklığı! Tuba Büyüküstün eskiye daldı! 13