Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in o elbisesi 50 bin TL’ye satıldı

Demet Özdemir’in o elbisesi 50 bin TL’ye satıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gelen Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde bir kampanyaya kıyafetini bağışlamıştı. Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel’in duyurduğu bir kampanyaya destek olmak amacıyla özel bir gecede giydiği bu kıyafetin satıldığını da Korel, instagram hesabından duyurdu.

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı duyurularla, Korel’in başlattığı kampanyaya dahil olduğunu açıkladı. SMA hastası çocuklar için  pek çok ünlü ismin destek verdiği, bazı takı ve kıyafetlerini paylaştıkları kampanyaya, son dönemin çok konuşulan ve popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir de katılmıştı.

Özdemir, yüzü olduğu marka Pantene’in bir davetinde giydiği siyah bir elbisesini bağışladığını açıklayarak, instagram hesabından almak isteyenlere çağrıda bulunmuştu.

Oyuncu reklamlarında yer aldığı markanın elçisi olduğunun duyurulduğu ve Kasım ayında yapılan davette giydiği elbisesinin satılmasıyla kampanyaya büyük bir katkı yapmış oldu.

İyilik Elçileri SMA instagram hesabından yapılan duyuruda, Demet Özdemir’in bağışladığı elbiseyi adını vermek istemeyen bir hayırsever’in aldığı belirtildi.

Bergüzar Korel de bu güzel haberi kendi sayfasında yayınlayarak, Özdemir’in kıyafetinin 50 bin TL’ye hayırsever kişi tarafından alındığını açıkladı.

Paranın, SMA hastası Poyraz Ali için harcanacağını da ayrıca belirtti Bergüzar Korel. Bu kampanya için Bergüzar Korel de O Ses Türkiye Yılbaşı gecesinde giydiği elbisesini bağışlarken, Eda Ece Yasak Elma’da kullandığı bir kolye ve küpeyi bağışlamıştı. Pek çok ünlü isim kampanyaya destek vermeyi sürdürüyor.

Özdemir, bağışladığı elbisenin satışı ile ilgili bilgiyi kendi instagram sayfasından da böyle paylaştı…