Ana sayfa Kadın Haberleri İrem Helvacıoğlu güzelliğiyle hayranlarını yine mest etti!

İrem Helvacıoğlu güzelliğiyle hayranlarını yine mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile gönüllerde taht kuran İrem Helvacıoğlu, dizi sayesinde hem yurt içinde büyük popülerlik kazandı hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Dünyanın dört bir yanından hayrana sahip olan oyuncu, dizinin yayınlandığı her ülkeden olumlu dönüşler alıyor ve hayran kitlesi de artmaya devam ediyor. Yeni sezonda ne yapacağı merakla beklenen İrem Helvacıoğlu, karantina sürecinden önce Eflatun isimli filmde Kerem Bürsin ile partner olmuştu.

Festival filmi olmasına rağmen Eflatun, İrem Helvacıoğlu başrolde bulunduğu için büyük dikkatle takip ediliyor. Oyuncunun hayranları, yeni rolünü merak ediyor. Sen Anlat Karadeniz ile kazandığı popülerliğin ardından oyuncunun yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı da bilinmiyor.

Sen Anlat Karadeniz’den sonra dinlenmek istediğini söyleyen oyuncu, proje tekliflerini değerlendirmemişti. Yeni sezonda İrem Helvacıoğlu’nun ne yapacağı önem kazandı. Oyuncu, sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlar yaparak gündemde kalmaya devam ediyor.

Helvacıoğlu, “Bir zamanlar” notu ile aşağıdaki alımlı pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. “Bu ne güzellik İrem Hanım. Bir fotoğrafın ile yüzümde gülümsemeye sebep oluyorsun” gibi yorumlar alan paylaşıma yüz binin üzerinde beğeni geldi.

İrem Helvacıoğlu güzelliğiyle hayranlarını yine mest etti! 7