Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o nasıl güzel sözler öyle!

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o nasıl güzel sözler öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında ilk bölümü dün akşam yayınlanan Seni Çok Bekledim dizisinde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu başrolde buluştu. Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakterinden sonra bir süre dinlenen Helvacıoğlu, 2021 yılında hayranlarına Ayliz karakteri ile sürpriz yaptı.

Ünlü oyuncunun takipçileri de sosyal medyada onu övmeye ve yüceltmeye devam etti. Seni Çok Bekledim dizisinden binlerce görsel paylaşan, mesajlarıyla İrem Helvacıoğlu’na olan hayranlıklarını dile getiren takipçiler, ünlü oyuncuyu da sosyal medyada TT listesine sokmayı başardı.

Dün akşamın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Helvacıoğlu hem oyunculuk performansı hem de güzelliği ile hayranlarını adeta mest etti. Dizideki kıyafetleri ile de beğenilen ve tarzına yönelik de övgü dolu sözler söyleyen hayranları, ünlü oyuncunun yeniden ekrana dönmesinden son derece memnun.

Seni Çok Bekledim dizisini İrem Helvacıoğlu için izleyeceklerini belirten takipçileri, “Şimdi Cuma’ya kadar nasıl bekleyeceğim. Özcan Deniz yine harika bir diziye imzasını atmış. Tabii İrem Helvacıoğlu’nun güzelliği ve oyunculuğunu da es geçemem” diye yorumlar bırakıyor.

Bir başka hayran ise, “Bazılarında ciddi manada İrem hazımsızlığı var, çekemiyorlar kızı. Ama güzel kızım başarısıyla yine herkese ağzının payını verecek” diye yorum bıraktı.

Benzer birçok yorumu da sosyal platformlarda görebilirsiniz.

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 12

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 13

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 14

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 15

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 16

İrem Helvacıoğlu fanları mutluluk sarhoşu oldu, o güzel sözler öyle! 17