Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisini izleyenler adeta ikiye bölündü, beğenenler çok, eleştirenler de az değil!

Seni Çok Bekledim dizisini izleyenler adeta ikiye bölündü, beğenenler çok, eleştirenler de az değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, Cuma akşamı ekrandaki yerini aldı. Kırmızı Oda ve Ramo gibi güçlü yapımlarla reyting rekabetine girişen Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki yeni dizinin sosyal medya yansıması da çok merak ediliyordu.

Star TV, Seni Çok Bekledim’i ‘Özcan Deniz’in uğurlu günü’ olan Cuma’ya koymak için Akrep ve Sol Yanım dizilerinin günlerini değiştirdi. Bu gün değişiklikleri de iki diziye yaramadı. Seni Çok Bekledim bu yüzden başarılı olmak zorunda, yoksa Star TV için çok ağır bir tablo çıkar ki, bu da verilen kararın ne kadar hatalı olduğunu gösterir.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranlarının genel olarak diziyi çok beğendiklerini sosyal platformlardaki mesajlardan anlayabilirsiniz. Biraz donuk başlayan ama sonrasında hareketlenen Seni Çok Bekledim dizisinin iyi bir izlenim bıraktığı da ortada. En büyük sorun ise Cuma günleri başka dizi izleyenlerin Seni Çok Bekledim’i tercih etme konusundaki kararsızlıkları oldu…

Seni Çok Bekledim dizisini izleyenler adeta ikiye bölündü, beğenenler çok, eleştirenler de az değil! 7

Diziyi beğendiğini söyleyen ve olumlu yorumlar yapanlar olduğu gibi beğenmediğini ifade eden de var… Bu noktada senaryoyu bazı noktalarda ütopik ve klişe olarak gördüğünü belirten izleyiciler, çok beğenmediklerine yönelik ifadeler de bulunuyor…

Özcan Deniz’in oyunculuğunu öven izleyiciler, İrem Helvacıoğlu’ndan ise tam da bekledikleri sonucu alamamış gibi. Helvacıoğlu, sonraki bölümlerde daha etkileyici bir şekilde izleyicilerin beklentilerine de karşılayacaktır.

İki ailenin iç içe geçmiş kirli sırları bir bir ortaya çıkarken, Kadir ve Ayliz’in aşkı bu sınavdan geçebilecek mi? Daha ikinci bölümde Ayliz ve Kadir’in öpüştükleri de görülüyor… Seni Çok Bekledim dizisinin 5 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan ikinci bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.