Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim’den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor!

İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim’den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları Seni Çok Bekledim dizisi, ne yazık ki beklenen ilgiyi göremedi. İzleyici diziyi çok bekledi ama ne yazık ki umduğunu bulamadı! Sen Anlat Karadeniz’den İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisi merak ediliyordu. Aynı şekilde Özcan Deniz’in de İstanbullu Gelin’den sonraki dizisi için merak artmıştı.

Ancak Seni Çok Bekledim dizisinin ne hikayesi, ne konsepti, ne de başrol oyuncularının uyumu izleyiciler açısından izleyenlerden pek ilgi görmedi.

Cuma akşamları yayınlanan Seni Çok Bekledim, final kararı alınmasının ardından geçen hafta gün değiştirmiş ve ekrana gelmemişti. Bu hafta ise 12. bölümü Çarşamba akşamı yayınlandı.

Reytingleriyle yine hayal kırıklığı yarattı. Tüm kişilerde 31. sırada yer alan dizi, AB’de günü 26. sırada bitirdi ve ABC1’de ise 25. oldu. Büyük umutlar ve iddia ile ortaya çıkan Seni Çok Bekledim, bu hafta 28 Nisan Çarşamba günü 13. bölümüyle final yapacak.

Dizide Ayliz isimli bir fotoğrafçı kadına hayat veren İrem Helvacıoğlu, dizinin son çekim haftasında setten oyuncular ve çalışanlarla pozlarını paylaşmaya başladı.

Oyuncu, dizinin finali öncesinde set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına da veda etmeye başladı bu pozlarla…

İşte İrem Helvacıoğlu’nun son paylaşımları…

İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim'den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor! 10

İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim'den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor! 11

İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim'den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor! 12

İrem Helvacıoğlu, final öncesi Seni Çok Bekledim'den dikkat çeken paylaşımlar yapıyor! 13