Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu güzelliği ile hayranlarını mest etti!

İrem Helvacıoğlu güzelliği ile hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu bu dizi sayesinde büyük bir popülerlik kazandı ve çok sayıda da hayrana ulaştı.

Sen Anlat Karadeniz’den sonra imajını yenileyen ve Nefes karakterine göre daha alımlı ve dikkat çekici bir imaja bürünen ünlü oyuncu, şu sıralarda tatilde stres atıyor… En son Kerem Bürsin ile birlikte Eflatun isimli filmde rol alan İrem Helvacıoğlu, yeni sezonda yeni dizide rol alacak mı merakla bekleniyor.

İrem Helvacıoğlu güzelliği ile hayranlarını mest etti! 8

Özcan Deniz’in Star TV’de yayınlanacak yeni dizi için İrem Helvacıoğlu’nun ismi de gündeme geldi. Seni Çok Bekledim isimli dizide Özcan Deniz – İrem Helvacıoğlu partnerliği olması konusunda hayranlar beklenti içinde. Bakalım İrem Helvacıoğlu bu teklifi kabul edecek mi?

Ünlü oyuncunun tatil pozlarındaki fit hali de dikkatleri çekiyor. İrem Helvacıoğlu’na “Melek gibisin” diye yorumda bulunan takipçileri, her halini de beğenmeden geçmiyor.

Yakın arkadaşı Sebile Ölmez ile geçtiğimiz gün mutluluğunu sergileyen bir fotoğraf yayınlayan İrem Helvacıoğlu, hayranlarını yine mest etmişti.

İrem Helvacıoğlu güzelliği ile hayranlarını mest etti! 9